Viime vuosina otsikoissa lähinnä solistin sekoilujen vuoksi ollut yhtye julkaisemassa levyä vuosikymmenen tauon jälkeen – ”Se potkii persuksille”

Puddle Of Mudd ja Wes Scantlin ovat pääsemässä jaloilleen ja taas musiikin pariin.
19.12.2018 11:54

Vuosituhannen alussa suursuosioon noussut post-grunge-yhtye Puddle Of Mudd on viime vuodet paistatellut erinäisissä medioissa vähemmän positiivisessa valossa lähinnä nokkamiehensä Wes Scantlinin päihdesekoilujen, keskeytyneiden keikkojen ja virkavallan väliintuloa vaatineiden tapahtumien johdosta. Nyt Scantlin on viimein saanut elämänsä taas takaisin oikeille raiteille ja yhtye on keskittynyt siihen pääasiaan eli musiikkiin.

Scantlin kertoikin tuoreessa Rock 100.5 The KATT -radion haastattelussa yhtyeen julkaisevan ensi vuonna uuden albumin. Kyseessä olisi ensimmäinen bändin omaa ja alkuperäistä materiaalia sisältävä levy kymmeneen vuoteen – Puddle Of Mudd on julkaissut vuoden 2009 Volume 4: Songs in the Key of Love & Hate -albumin jälkeen vain coverlevy re:(disc)overedin (2011) sekä Piece Of The Action -singlen vuonna 2014.

”Tulemme uuden levyn voimin ja se potkii persuksille. Olemme työskennelleet niska limassa sen kanssa enkä malta odottaa, että saamme sen pihalle”, Scantlin intoilee ja kuvailee materiaalia vilpittömäksi ja Puddle Of Muddin tyylille uskolliseksi.

Puddle Of Mudd perustettiin vuonna 1991, mutta koki läpimurron vasta 2001 Come Clean -albumillaan. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat muun muassa Blurry, Control ja She Hates Me. Bändin levyjä on maailmanlaajuisesti myyty kaikkiaan yli seitsemän miljoonaa.

Lisää luettavaa