”Olen ollut 11 kuukautta kuivilla” – Vuosia sekoillut Puddle Of Mudd -nokkamies vakuuttaa selättäneensä viinapirut

Wes Scantlin sanoo saaneensa itsensä jaloilleen vuosien alamäen jälkeen.
12.7.2018 08:08

2000-luvun alussa suosionsa aallonharjalla ratsastaneen Puddle Of Mudd -yhtyeen laulaja Wes Scantlin on viime aikoina ollut otsikoissa pääasiassa kännisekoilujensa vuoksi ja mies on joutunut useaan otteeseen myös ongelmiin virkavallan kanssa häröilyjensä seurauksena. Viime syksynä hänelle langetettiin muun muassa 20 päivän ehdoton vankeusrangaistus Scantlinin pyrittyä Los Angelesin lentokentällä koneeseen ilmapistoolin kanssa.

Tästä sekä eräästä toisesta tapauksesta saatu ehdonalaistuomio ilmeisesti saivat Scantlinin heräämään ja mies hakeutui katkaisuun hoitamaan päihdeongelmiaan. Rock Titanin tuoreessa haastattelussa laulaja-kitaristi vakuuttaa saaneensa itsensä takaisin raiteille.

”Viime vuosi oli kyllä… Päästyäni vankilasta menin hoitolaitokseen Kaliforniassa ja se oli mahtavaa. Olen ollut nyt lähes päivälleen 11 kuukautta kuivilla ja oloni on mahtava. Soitamme keikkoja ja rokkaamme menemään”, Scantlin sanoo.

”Kun näin Van Halenin Jump-kiertueella 1984, halusin tehdä samaa. Mutta silloin ei ymmärtänyt, mitä kaikkea muuta sellainen tuo mukanaan ja olen opetellut elämään niiden asioiden kanssa. Onnekseni minulla on mahtava perhe, joka on ollut tukenani koko ajan. Myös fanit ovat antaneet tukea. On hyvä lakata tekemästä jotain, mikä tappaa sinua hiljalleen.”

Keikkojen lisäksi Scantlin sanoo Puddle Of Muddin työstävän myös vihdoin seuraajaa vuoden 2009 Volume 4: Songs In The Key Of Love & Hate -albumilleen ”huipputuottajan” kanssa. Toivotaan siis, että Scantlinin viina- ja muut pirut pysyvät tällä kertaa taltutettuina ja sekoilut ovat vihdoin taaksejäänyttä elämää.

Lisää luettavaa