Puddle of Mudd -solisti vaikeuksissa virkavallan kanssa aiheutettuaan massiivisen piiritystilanteen kotonaan

3.4.2016 10:34

Amerikkalaisen grunge-yhtye Puddle of Muddin vokalisti Wes Scantlin on herättänyt viime aikoina huomiota lähinnä holtittomalla käytöksellään, joka on johtanut esimerkiksi vasta muutamia päiviä sitten konsertin keskeytymiseen nokkamieheensä kyllästyneen loppuyhtyeen poistuttua lavalta ennen aikojaan. Nyt Scantlin on lyönyt isompaa sekoiluvaihdetta silmään ja aiheuttanut noin 30 raskaasti aseistautunutta poliisia käsittäneen piiritystilanteen kodissaan Los Angelesissa.

Loudwire raportoi poliisin saaneen ilmoituksen meneillään olevasta autovarkaudesta laulajan kotiosoitteessa ja sinivuokkojen kurvatessa paikalle, rokkari itse pakeni asuntonsa suojiin ja kieltäytyi astumasta enää ulos. Hetken miestä tuloksettomasti taivuteltuaan virkavalta päätyi kutsumaan kohteeseen apujoukkoja ja pian paikalla häärikin pihan täydeltä kiväärein ja luotiliivein varustautuneita koppalakkeja.

Kaksi tuntia kestänyt piiritystilanne ratkesi lopulta poliisin murrettua Scantlinin oven ja rynnäköityä tämän taloon. Mies pidätettiin aiempien rikkeiden vuoksi, mutta ei itse piirityksen aiheuttamisesta, sillä – kuten myöhemmin kävi ilmi – mies oli ystävineen vain yrittämässä käynnistää autoa, eivätkä suinkaan luvattomissa lunastuspuuhissa.

Kenties tästäkin olisi siis voitu selvitä hieman helpommalla, mutta sehän ei tietenkään olisi ollut yhtä rock ’n’ rollia, vai mitä Wes?

Lisää luettavaa