Viimeistä viedään: Metallica Mondays -sarjan päätösosassa palataan vuoteen 2017

23 viikkoa kestänyt konserttitaltiointien sarja päättyy Mexico Cityn -keikkaan.
25.8.2020 07:02

Hevijätti Metallica on 23 viikon ajan viihdyttänyt koronan kurittamaa maailmaa julkaisemalla viikottain arkistojen kätköistä kaivetun konserttitaltioinnin. Mutta kaikki hyvä loppuu aikanaan ja tämän viikon Metallica Mondays -keikkavideo onkin – ainakin näillä näkymin – viimeinen laatuaan. Sarjan päättää taltiointi 3. maaliskuuta 2017 soitetulta Mexico Cityn -keikalta ja sen pariin pääset tuosta yläpuolelta.

”Koska suurimmassa osassa maailmaa [korona]tilanne on onneksi jo parempaan päin ja Metallica-leirissä tapahtuu nyt paljon kaikenlaista, päätimme pistää Metallica Mondaysin lepoon. Tietysti osa minusta toivoo, että Metallica Mondays palaa vielä jossain muodossa ja jollain tavalla, mutta emme tietenkään halua, että se palaa koronan vuoksi, joten sormet ristiin”, rumpali Lars Ulrich toteaa tämän viikon videon alkutervehdyksessään.

Metallicalla on tosiaan meneillään kiireinen viikko, sillä perjantaina julkaistaan yhtyeen odotettu S&M2-livealbumi ja lauantaina Pohjois-Amerikassa pääsee todistamaan bändin drive-in -konserttia.

Lisää luettavaa