Ville Valo ja Black Veil Brides yhdistivät voimansa Sisters of Mercy -coverille

Valo ja Black Veil Brides kiertävät syksyllä yhdessä Pohjois-Amerikkaa.
9.6.2023 16:25

Syksyllä yhteiselle Pohjois-Amerikan-kiertueelle lähtevät Black Veil Brides sekä Ville Valo, joka keikkailee soolona VV-nimen alla, ovat yhdistäneet voimansa myös studiossa ja tehneet yhteistuumin oman versionsa Sisters of Mercy -yhtyeen Temple of Love -kappaleesta. Coverin voit kuunnella tuosta yläpuolelta.

”Löysin Sisters of Mercyn lukion ensimmäisellä luokalla. Minulla oli seinällä AFI-juliste, jossa Daveyllä (Havok, yhtyeen laulaja) oli yllään Sisters of Mercyn paita. Kuten siihen aikaan minulla oli tapana, etsin käsiini sitä musiikkia, joka oli inspiroinut minun lempimuusikkojani. Ensimmäinen Sisters of Mercyltä kuulemani kappale oli vuoden 1992 versio Temple of Lovesta ja minulle iski heti pakkomielle heidän koko tuotantoonsa”, Black Veil Brides -laulaja Andy Biersack pohjustaa.

”Olemme jo pitkään puhuneet tämän biisin versioimisesta Black Veil Bridesin kanssa. Kun meille tarjoutui tilaisuus tehdä yhteistyötä toisen Sisters of Mercy -fanin, goottirockikoni Ville Valon kanssa, se tuntui täydellistä. Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja toivomme kaikkien, joille biisi on ennestään tuttu, nauttivan meidän versiostamme. Ja kenties ne, jotka eivät tunne kappaletta entuudestaan, tämän innoittamana löytävät tiensä Sister of Mercyn mahtavuuden äärelle aivan kuten minä löysin AFI-julisteen kautta.”

Lisää luettavaa