Vince Neil ongelmissa – ex-Mötley Crüe -solistia epäillään jälleen pahoinpitelystä, uhrina tällä kertaa Nicolas Cagen fani

Vince Neil ei vain tunnu kykenevän pysyttelemään kaidalla polulla, ainakaan kun on kyse nyrkkien tai muiden ruumiinosien heiluttelusta muiden ihmisten läheisyydessä. Kuluvan viikon torstaina Las Vegasissa Nicolas Cagen kanssa liikkeellä ollut laulaja kirjattiin nimittäin Rolling Stone -lehden mukaan pahoinpitelystä epäillyksi tämän käytyä käsiksi Cagelta nimikirjoitusta hamunneeseen naiseen.

Las Vegasin poliisivoimien edustaja vahvistaa lehdelle Neilin olevan epäiltynä välikohtauksesta, jossa uhrin kertoman mukaan entinen Mötley Crüe -keulakuva repi tätä takaapäin hiuksista. Miestä ei tapahtumapaikalla suoraan pidätetty, mutta paikalle saapunut poliisi tallensi tapauksen lievän pahoinpitelyn nimikkeellä pöytäkirjoihin. Mikäli Neil päädytään tästä myös tuomitsemaan, häntä voi odottaa puolenkin vuoden kakku toilailuistaan.

Mies ei suinkaan ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä, sillä vuonna 2011 vokalistia syytettiin hulinoinnista ja ex-tyttöystävänsä pahoinpitelystä, mutta hän vältti tuolloin vankilareissun syytteiden lievennyttyä ja tuomittiin lopulta vain ensin mainitusta.

Aina yhtä valpas TMZ julkaisi puolestaan perjantaina videon, jolla Nicolas Cage rauhoittelee (vai toisinpäin?) rocktähti-kaveriaan väitettyjen tapahtumien jälkeen. Voit katsoa pätkän alta, mikäli koet sen tarpeelliseksi.