Viraalivideo soul-laulajan pään vieressä räjähtäneestä matkapuhelimesta kauhistutti – kunnes pätkä paljastuikin lavastetuksi

Promotempaus se on tämäkin.

Kuvakaappaus videosta.

Soul-laulaja Cee-Lo Greenin kädessä kesken puhelun räjähtänyt matkapuhelin aiheutti kohua ja huolta tilanteesta levinneen videon myötä pitkin Internetiä koko eilisen päivän. Nyt lopulta ei niin kovin kovia kokenut laulaja on astunut esiin ja paljastaa Facebookissa julkaisemallaan videolla kyseen olleen uudesta, Gnarly Davidson -nimellä kulkevasta projektista. ”Vuotanut” video oli vain yksinkertaisesti osa promokokonaisuutta.

”Haluan vain kertoa kaikille, että olen elossa, hyvässä kunnossa ja täysin ok. Totta puhuakseni olen järkyttynyt, että kukaan järkkyi henkisesti siitä, mitä he näkivät tänään. Mitä näitte, oli lyhyt pätkä pienemmästä videosta, jota kuvasimme uutta Gnarly Davidson -nimistä projektiani varten. Sen tarkoituksena on esitellä uusi identiteetti. Antakaa anteeksi. Aion edelleen julkaista musiikin, mutta tärkeimpänä haluan vain viestittää kaikille jotka rakastavat minua ja välittävät minusta, että olen ok. Haluan kiittää kaikkia rakkaudesta, tuesta ja huolenpidosta. Siinä kaikki mitä haluan sanoa. Tänään oli vaikea päivä, koittakaa kestää”, Green tilittää vakavana ja kenties hieman katuvaisenkin oloisena tuoreessa päivityksessään.

Tässä vielä kohun aloittanutta ”valvontakamerakuvaa” puhelimen ”räjähdyksestä”: