Voisiko Pink Floyd koota vielä kerran rivinsä? David Gilmourilla on asiasta päivänselvä näkemys

Wright, Gilmour, Waters, Mason

Pink Floydin paluu lienee Led Zeppelinin ohella rockin halutuimpia/toivotuimpia reunioneita. Kosketinsoittaja Richard Wrightin menehtyminen vuonna 2008 teki suurta hallaa tämän tapahtuman todennäköisyyksille, mutta monet fanit ovat silti edelleen halukkaita näkemään David Gilmourin, Roger Watersin ja Nick Masonin vielä kerran yhdessä äänitysstudiossa tai samalla konserttilavalla.

Gilmour kuitenkin torppaa nämä toiveet täysin tuoreessa haastattelussaan.

”Se tie on kuljettu loppuun, meillä ei ole enempää annettavaa”, mies kommentoi Guitar Player -lehdelle (haastattelusta uutisoi NME). ”Roger saa minun puolestani tehdä mitä haluaa ja nauttia olostaan.”

”En missään nimessä halua palata menneeseen”, Gilmour painottaa. ”En halua soittaa stadioneilla. Olen vapaa tekemään mitä haluan, miten haluan.”

Waters on aiemmin esittänyt vastaavanlaisia lausuntoja omissa haastatteluissaan.

”Ei, [yhteenpaluu] ei olisi kivaa”, mies kommentoi viime vuonna Rolling Stonelle. ”Se olisi vitun kauheaa. Jos olet Pink Floydin noiden aikojen fani, sinulla on tietenkin asiasta eri näkemys. Minä elin sen ajan läpi. Se oli minun elämääni. Minusta on sen jälkeen maalattu jonkinlainen pahis, milloin nyt kenenkin toimesta. Olkoon niin. Voin elää sen kanssa. Mutta vaihtaisinko vapauteni noihin kahleisiin? En vitussa.”

Näiden kommenttien perusteella ei siis kannata liikaa pitää toiveita yllä. Edellisen kerran Floydin elossa olevat jäsenet ovat esiintyneet yhdessä vuonna 2011 Lontoon O2 Arenalla.