Voisiko Slipknot seurata Kissin jalanjälkiä ja esiintyä ilman maskejaan? Corey Taylor antoi kysymykseen tyhjentävän vastauksen

Slipknot-keulakuva Corey Taylorilta tiedusteltiin Overdriven hiljattaisessa haastattelussa, voisiko yhtye jonakin päivänä esiintyä ilman kuuluisia maskejaan? Jäähyväisiä viettävä Kisshän luopui naamioistaan vuonna 1983, mutta vetäisi meikit uudelleen kasvoilleen 1990-luvun alussa.

”Ei, se on niin iso osa taidettamme”, Taylor toteaa ykskantaan. ”Se on myös osasyy sille, miksi muutamme naamioitamme jokaisen albumin kohdalla, toisin kuin Kiss. He ovat aina käyttäneet samoja meikkejä, eivätkä koskaan kehittyneet. Me olemme muuttuneet joka levyllä, emmekä vain maskien osalta vaan ylipäätään asuiltamme.”

”Erotat jokaisen albumimme univormuista”, mies jatkaa. ”Mielestäni tuon kaltaiset jutut ovat pitäneet Slipknotin relevanttina, musiikin eloisana, liveshow’t erilaisina ja estäneet meitä polkemasta paikallamme. Joten en näe, että voisimme koskaan luopua maskeista. Jos meitä joskus pyydettäisiin tekemään Slipknotia ilman maskeja, vastauksemme olisi: ’Öh… ei.'”

”Olemme kaikki nelikymppisiä ja meillä on edelleen viha-rakkaussuhde siihen mitä teemme, mutta joka kerta kun astumme lavalle, olemme aina täysin valmiina antamaan kaikkemme. Kun tuo tunne lakkaa, ja kun alamme oikoa ja tehdä asioita helpomman kautta vain jotta pärjäisimme, on oikea aika heittää hanskat naulaan.”

Slipknotin We Are Not Your Kind -albumi ilmestyy huomenna perjantaina (9.8.)