Volbeat ilmoittaa aivan Rockfest-keikan alla olevansa yhtä jäsentä köyhempi, uusi sessiomies on jo tiedossa

5.6.2023 19:13

Volbeat ilmoittaa sosiaalisen median kanavissaan, ettei Rob Caggiano ole enää yhtyeen jäsen. Sen kummempia syitä käänteelle ei kerrota, mutta tiedotuksessa toivotaan Caggianolle kaikkea hyvää ja sävy on yleensäkin varsin kohtelias.

”Kymmenen uskomattoman vuoden jälkeen joudumme surullisin mielin ilmoittamaan, että Volbeat ja Rob Caggiano lähtevät eri teille. Tänä aikana olemme kulkeneet yhdessä pitkin maailmaa jakaen hienoja kokemuksia, ja lisäksi olemme julkaisseet neljä levyä joista olemme erittäin ylpeitä, emmekä vaihtaisi tästä kaikesta hetkeäkään”, ilmoituksessa kerrotaan.

”Toivotamme veljellemme Robille kaikkea hyvää tulevaisuuteen (tiedämme, että siitä tulee hieno)! Hänen kenkiinsä astumisesta tulee valtava urakka, mutta hyvä ystävämme Flemming C. Lund hoitaa soolokitaraosuudet vuoden 2023 keikoilla.”

Anthraxinkin jäsenenä aikoinaan pitkään toiminut Caggiano liittyi Volbeatiin vuonna 2013. Volbeatin on määrä esiintyä Suomessa vielä tällä viikolla, kun yhtye kapuaa 10. kesäkuuta Rockfestin lauantaipäivän pääesiintyjäksi.

Lisää luettavaa