Vuoden 2017 kiinnostavien julkaisujen lista kasvaa: Queens of the Stone Age esittelee uuden levyn tänä vuonna

Rock-yleisö saa jälleen jotain, mitä odottaa. Aikaisemmin kerroimme, että tänä vuonna on odotettavissa uudet albumit muun muassa U2:lta, Depeche Modelta, The Jesus & Mary Chainilta, Bruce Springsteeniltä ja The Nationalilta, ja nyt tuohon listaan voi lisätä myös Queens of the Stone Agen. Hyvä!

Asia ilmenee Rolling Stonen parin päivän takaisesta haastattelusta, jossa Mastodon-yhtyeen Troy Sanders kertoo QOTSA- ja At the Drive-In -jäsenten kanssa perustamastaan Gone Is Gone -kokoonpanosta.

”Kukaan meistä ei tarvitse tätä bändiä, mutta me kaikki haluamme olla tässä bändissä”, Sanders kertoo Echolocation-albumin juuri julkaisseesta Gone Is Gonesta.

”Emmehän me muuten omistaisi sille vuoden 2017 ensimmäistä viikkoa. Samanaikaisesti sekä Queens of the Stone Age, Mastodon ja At the Drive-In ovat äänittäneet uutta musiikkia, kaikilta näiltä tulee uusi levy tänä vuonna ja kaikki nämä ovat pian erittäin kiireisiä kiertueiden parissa.”

Ja siinä se tuli lipsautettua: Josh Hommen ryhmä julkaisee pian seuraajan vuoden 2013 Like Clockwork -levylle. Tarkempia tietoja ja ensimmäistä singleä odotellessa!