Vuonna 1980 Hassisen Kone kirjoitti legendaariselle levy-yhtiölle sen verran lyömättömän saatekirjeen, ettei vastaavaa liene vieläkään nähty

Mitähän lienee Pokon toimistolla tästä tuumittu?
4.5.2018 16:45

Tampere-talossa järjestetään 4.-6. toukokuuta 2018 kokonaan Ismo Alangolle ja tämän huikealle uralle omistettu festivaaliTarjolla on muun muassa Alangon konsertit Tampere Filharmonian solistina, niin yksin kuin yhtyeenkin kanssa.

”Olin erittäin otettu, kun mua pyydettiin tätä viikonloppua toteuttamaan. Hienoa päästä tekemään tämä juuri Tampereella ja Tampere-talossa. Mulla on ollut siellä aina hyvä meininki keikoilla. Toukokuussa on luvassa hyvät bileet ja olen erittäin innoissani – vaikka onhan siinä kova homma!”, Alanko itse kommentoi tulevaa tapahtumaa.

Konserttien lisäksi Tampere-talossa tarjoillaan läpi viikonlopun ilmaisohjelmaa, jossa kävijöillä on mahdollisuus tutustua Alangon polveilevan uran eri vaiheisiin. Oheistarjonnan eräs mielenkiintoisimmista tärpeistä on Taiteilijaelämää-näyttely, jossa on esillä Alangon taidetta, soittimia ja kiertuerekvisiittaa vuodesta 1975 aina tähän päivään saakka. Löytyypä joukosta myös Hassisen Koneen Poko Rekordsille vuonna 1980 lähettämä saatekirje (katso kuva jutun ylälaidasta tai alta), josta kelpaa kaikkien aloittelevien muusikoiden ottaa mallia vielä tänäkin päivänä.

Alla vielä viikonlopun konserttiaikataulu.

Pe 4.5.2018: Ismo Alanko & Tampere Filharmonia: Kullankaivajat
La 5.5.2018: Ismo Alanko Yksin
Su 6.5.2018: Ismo Alanko: Parhaat Palat

Lisätietoja tapahtumasta löydät täältä. Kaikki konsertit ovat tällä haavaa loppuunvarattuja, mutta voit tiedustella mahdollisia peruutuspaikkoja Tampere-talon lipunmyynnistä tai Lippu.fi-palvelusta.

Lisää luettavaa