Vuonna 2002 Suomessa tehty kaoottinen Slipknot-haastattelu kerää huomiota maailmalla

5.2.2024 10:09

Onpas tässäkin yhden sortin torille-uutinen. Maineikas kansainvälinen metallimedia Metal Hammer löysi Youtuben kätköistä Suomessa vuosituhannen alussa tehdyn Slipknot-haastattelun, ja liki kahdeksan minuutin mittainen videopätkä on riemastuttanut toimittajaa siinä määrin, että siitä on tehty oikein pitkä analyysi sivustolle. Jopas!

Kysymyksessa on Moon TV:llä vuonna 2002 julkaistu haastattelu, jossa Slipknot vierailee Helsingin Free Record Shopissa nimikirjoituksia jakamassa. 666 Sekuntia (myöhemmin 667 sekuntia) -ohjelmaa vetänyt Johanna Kiiski pääsi jututtamaan Shawn ”Clown” Crahania, ja imagolleen tyypillisesti Crahan päätti pistää ärhäkkään vaihteen silmään vastauksia antaessaan.

”Mikä sinua ärsyttää”, suomalaistoimittaja kysyy. ”Sinä”, kuuluu vastaus saman tien. Crahan tunkee epämukavan likelle haastattelijaa, ja kun tämä yrittää perääntyä alta pois, perkussionisti huomauttaa, että mitäs siinä menet kauemmas. Lisäväriä tilanteeseen tuovat kitaristi Mick Thomson ja laulaja Corey Taylor, jotka ohimennen läpsivät bänditoveriaan ja soittavat tälle suutaan.

Kiiski saa Metal Hammerin kirjoittajalta kiitosta, sillä journalisti ei vähästä hätkähdä vaan hoitaa ahdistavahkon tilanteen ammattilaisen elkein. Katso haastispätkä ja lue Metal Hammerin juttu täältä. Videolla saattaa vilahtaa jokunen muukin kotimaiselle metalliyleisölle tuttu hahmo!

Lisää luettavaa