Vuosikymmen sitten perustettu metal-jyrä valmistautuu hittikokoelman julkaisuun – rumpali: ”Onko meillä edes tarpeeksi hittejä?”

Suomeen ensi kuussa saapuva Five Finger Death Punch julkaisee uransa ensimmäisen hittikokoelman juuri parahiksi joulumarkkinoille.
28.10.2017 15:32

Lasvegasilainen Five Finger Death Punch on ilmoittanut julkaisevansa greatest hits -tyyppisen kokoelman joulukuun 1. päivä. Hittien lisäksi albumi tulee sisältämään kaksi kokonaan uutta kappaletta, joista toisen voit kuunnella yltä.

Yhtyeen rumpali Jeremy Spencer ei kuitenkaan ollut projektista kuullessaan täysin varma vuonna 2005 perustetun ja sittemmin kuusi studioalbumia julkaisseen yhtyeensä katalogin hitikkyydestä. Asiasta radiokanava Razor 94.7:lle jutustellut mies sanookin, että hänen ensireaktionsa aikeista kuullessaan oli lähinnä hämmentynyt. ”Olin ihan että, ’onko meillä edes tarpeeksi hittejä?’, mies muistelee Metal Injectionin litteroimassa haastattelussa. ”Kun sitten perehdyimme asiaan, huomasimme, että meillä noin 13-15 radiohittiä.”

”On kuin olisimme vasta aloittaneet, vaikka siitä onkin jo kymmenen vuotta”, Spencer hämmästelee ajan kulumista. ”Elämme aina omassa kuplassamme. Silloin et oikein kiinnitä huomioita tuollaisiin juttuihin ja yhtäkkiä huomaammekin, että meillä on hittikokoelma. Levy-yhtiön mielestä aika oli oikea. Ajattelimme, että ’okei, mutta pistetään mukaan uusiakin biisejä’. Emme halunneet tehdä… koska ihmiset voivat hyvin pitkälti… tiedäthän, heillä on jo levymme. Nyt tämä on makea paketti, jolta löytyy vähän kaikkea. Kansitaide on todella siisti. Se on cool.”

A Decade Of Destruction -nimellä julkaistavan kokoelman kappalelistaus näyttää tältä:

 1. Trouble
 2. Gone Away
 3. Lift Me Up (Feat. Rob Halford)
 4. Wash It All Away
 5. Bad Company
 6. Under and Over It
 7. Wrong Side of Heaven
 8. House of the Rising Sun
 9. I Apologize
 10. The Bleeding
 11. Jekyll and Hyde
 12. Remember Everything
 13. Coming Down
 14. My Nemesis
 15. Battle Born
 16. Far from Home
Five Finger Death Punch saapuu In Flamesin kanssa Helsingin Hartwall-areenalle 14. päivä marraskuuta.

Lisää luettavaa