We Jazz -festivaali julkisti ensimmäiset esiintyjänsä – Helsingissä kuullaan muun muassa Teppo Mäkysen musisointia

Kymmenes We Jazz -festivaali juhlitaan Helsingissä 26.11.– 3.12.
27.4.2023 16:51

Kymmenes We Jazz -festivaali järjestetään ympäri Helsinkiä 26.11.–3.12. Ensimmäiset esiintyjäjulkistukset ovat Korjaamolla lauantaina 2.12. esiintyvät Stance Brothers ja Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra.

Teppo Mäkysen Stance Brothers palaa We Jazz -tapahtuman myötä keikkalavoille ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen. Gard Nilssen’s Supersonic Orchestra taas on lähes parikymmenpäinen yhtye, johon kuuluvat esimerkiksi Petter Eldh, Mette Rasmussen, Ingebrigt Håker-Flaten ja Signe Emmeluth.

– Festivaali rakentuu hyvää vauhtia ja on hienoa päästä jakamaan jo tässä vaiheessa kevättä ensimmäiset uutiset, kertoo We Jazzin taiteellinen johtaja Matti Nives tiedotteessa.

– Koko Korjaamon vallannut ’megapläjäys’ oli ohjelmistossa ensi kertaa viime vuonna ja sen osalta kehitys jatkuu tänä vuonna. Olikin luontevaa kertoa ensimmäiset esiintyjät juuri Korjaamon osalta, josta tulee jälleen eräs festariviikon suurista kulminaatiopisteistä. Muu festivaalituotanto jatkuu erittäin inspiroituneissa tunnelmissa ja tulossa on paras We Jazz -festivaali tähän mennessä.

We Jazzin lauantain 2.12. Korjaamo-illan liput ja koko tapahtuman kattavat kausikortit ovat nyt saatavilla Tiketin myyntipisteissä.

Lisää luettavaa