We Want More! Vai haluammeko?

6.8.2014 14:28

Yle julkisti eilen uuteen We Want More -viihdeohjelmaan osallistuvat, uransa jo päättäneet yhtyeet, jotka tekevät 13. syyskuuta alkavassa ohjelmasarjassa comebackin. Mukana ovat Don Huonot, Miljoonasade, Neon 2, Mascara ja Kwan.

− Sarjan edetessä tutustutaan jokaisen yhtyeen suosion vuosiin ja hajoamisen syihin. Avaamme vanhat solmut bändiläisten välillä ja näemme kuinka elämä on muuttunut bändin lopettamisen jälkeen ja mitä yhtyeiden jäsenten läheiset paluusta ajattelevat. Kun pöytä on puhdas, on aika palata treenikselle, säveltämään, studioon ja lopulta − suurelle yhteiselle paluukeikalle Espoon Barona Areenalle 8. marraskuuta, kerrotaan ohjelman esittelyssä.

Yhdeksänosainen We Want More pohjautuu brittiläiseenThe Big Reunion -formaattiin. Uransa jo kertaalleen lopettaneet suomalaisyhtyeet ovat saaneet haasteen palata treenikämpälle säveltämään uutta musiikkia. Neon 2 hajosi vuonna 1997, Miljoonasade pisti pillit pussiin neljä vuotta ja hiphop-ryhmä Kwan viisi vuotta sitten. Don Huonot lopetti vuonna 2003, mutta teki kesällä 2010 lyhyen paluukiertueen. Tyttökolmikko Mascara oli kasassa vuosina 19961999.

Poimimme kultakin kokoonpanolta yhden audiovisuaalisen näytteen vuosien takaa.

Mitä mieltä sinä olet? Onko näille kokoonpanoille vielä tilausta vuonna 2014? Kerro mielipiteesi kommenteissa.

Don Huonot − Seireeni (1995)

Miljoonasade − Voipallo (1988)

Neon 2 − Tässä talossa (1992)

Mascara − Erittäin hyvä (ellei täydellinen) (1997)

Kwan − Shine (2003)

Lisää luettavaa