Whitney Houston maailmankiertueelle vuonna 2016 – hologrammina

Jäikö suosikkiartistin keikka aikanaan näkemättä? Luulitko, että on liian myöhäistä? Nykyteknologialle kuolemakaan ei ole este.
13.9.2015 15:56

Joillain meistä lienee vielä tuoreessa muistissa vuonna 1996 murhatun räppäri Tupac Shakurin postuumi hologrammiperformanssi vuoden 2012 Coachella-festareilla Kaliforniassa. Sittemmin hologrammina on nähty myös Michael Jackson. Myös Amy Winehousen kohdalla moisesta mahdollisuudesta huhuttiin, kunnes tähden isä pani spekulaatioille pisteen.

Nyt hologrammihahmon saaneiden edesmenneiden suuruuksien joukkoon on liittymässä vuonna 2012 menehtynyt pop-diiva Whitney Houston. Houston-hologrammin on määrä debytoida ”suurissa puitteissa” Yhdysvalloissa ensi vuonna. Samaan syssyyn olisi tarkoitus käynnistää maailmankiertue. Esitysten luvataan olevan ”interaktiivisia” ja sisältävän valikoiman tähden legendaarisimpia hittejä sekä ”special guest” -tason vierailijoita. Saa nähdä saapuuko kolme kertaa (kaksi peräkkäistä iltaa vuonna 1999 sekä yksi vuonna 2010) Suomessa konsertoinut Houston vielä tässä muodossa visiitille Pohjolaan. Lisää yksityiskohtia Houstonin kälyn masinoimasta hologrammi-hankkeesta kiinnostuneille täältä.

Lisää luettavaa