Widescreen Mode studiossa, Teräsbetonilta video

Riihimäkeläinen rock/metalli-hybridi Widescreen Mode on nauhoittanut kolmosalbumiaan tuottaja Aksu Hantun komennuksessa. Toistaiseksi nimeämättömän levyn on määrä päätyä kauppoihin kevään 2011 aikana. 

Esimakua työn alla olevasta albumista tarjoilee If Tomorrow Comes -single, joka julkaistaan digitaalisesti maanantaina 29. marraskuuta. Kappaleesta on myös tehty musiikkivideo, joka löytyy täältä.

Kolmoslevyllä Widescreen Mode on uusiutumisen sijasta pyrkinyt jalostamaan vuosien aikana kehittyneen soundinsa parhaita puolia kompaktiksi kokonaisuudeksi.

– Ollaan jätkien kanssa tehty kimpassa musiikkia erilaisissa kokoonpanoissa melkein puolet elämästämme ja tällä levyllä haluttiin enemmänkin kiteyttää meidän soundia, kuin lähteä etsimään uutta identiteettiä. Tulevalla albumilla Widescreen Moden peruselementit on selkeämmin läsnä kuin edellisellä levyllä, kertoo yhtyeen puhemies Janne Aaltonen.

Sakara Recordsin alaisuuteen siirtynyt Teräsbetoni on puolestaan julkaissut Metalliolut-promovideon. Stam1nan Antti "Hyrde" Hyyrysen ohjaaman "herkuttelevan" pätkän voi katsoa täällä.

Video promotoi yhtyeen tuoretta Maailma tarvitsee sankareita -levyä.

Lue lisää Teräsbetonista (ja Stam1nasta) uudesta Soundista!