Yhden aikakauden päätös: Tomi ”Roudi” Hämäläinen siirtyy syrjään Semifinalin päällysmiehen paikalta

Tavastian sivuklubi jatkaa kuitenkin toimintaansa entiseen malliin.
9.9.2022 13:15

Perustamisvuodestaan eli vuodesta 1993 asti Helsingin Tavastian sivuklubina toimineen Semifinalin ohjelmavastaavana ja päällysmiehenä toiminut Tomi ”Roudi” Hämäläinen astuu syrjään klubin toiminnasta.

Hämäläinen kertoo harkinneensa lähtöä viimeisen kymmenen vuoden aikana useastikin, mutta aina ympärillä olleet ihmiset – henkilökunta, esiintyjät ja asiakkaat – ovat saaneet hänet pyörtämään päätöksen. Pandemian myötä hän teki kuitenkin havaintoja, joiden pohjalta päätös lähtemisestä lopulta syntyi.

”Hienot tyypit eivät katoa minnekään tältä pallolta, mutta terveys on katoava luonnonvara”, Hämäläinen kommentoi.

”Pandemiastopin ainoana positiivisena puolena olen kokenut unenlaatuni parantuneen huomattavasti ja muutkin aistit ovat saaneet kauan kaivattua lepuutusta. Näin ollen en voinut kuvitellakaan paluuta väistämättä pikkutunneille venyvään työhöni.”

Semifinalin toiminta kuitenkin jatkuu taas lokakuussa ja tänään tiedotettiinkin jo syyskauden ensimmäiset keikat. Katso tarkempi keikkakalenteri tuosta alempaa tai täältä.

Soundin puhelimitse tavoittama Tavastian toimitusjohtaja Juhani Merimaa toteaa, että Semifinalin toiminta jatkuu ensi alkuun pienemmällä vaihteella ja loppuvuodesta sitten taas isommin. Klubin konsepti pysyy samana, eli Semifinal toimii jatkossakin matalan kynnyksen keikkapaikkana ja ponnahduslautana pienemmille bändeille, erikoisemmille projekteille ja showcase-esiintymisille. Hämäläisen saappaisiin ei Merimaan mukaan olla ainakaan näillä näkymin ottamassa ketään suoraan.

Soundi kiittää Hämäläistä menneistä vuosista ja toivottaa hyvää jatkoa tulevaan!

Lisää luettavaa