Yli 80 loukkaantunutta oli lopulta liikaa: Rock Am Ringille pantiin piste

Slipknot Rock Am Ringin lavalla 2009.

Raportoimme jo aiemmin Rock Am Ring -festivaalien aikana iskeneiden ukkosmyrskyjen aiheuttaneen päälle neljänkymmenen katsojan loukkaantumisen tapahtuman avauspäivän aikana. Nyt tuo lukumäärä on NME:n tietojen mukaan tarkentunut yli kahdeksaankymmeneen ja uusien ukkosmyrskyjen uhan edessä järjestäjille ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kuin päätyä perumaan festivaalien päätöspäivä kokonaisuudessaan.

Järjestäjät kommentoivat onnetonta tilannetta Facebookissa seuraavasti: ”Festivaalien ensimmäisenä päivänä yli 80 ihmistä loukkaantui ja joutui sairaalahoitoon salamoinnin aiheuttamien vammojen seurauksena. Vaarallisten olojen johdosta pyydämme teitä palaamaan kotiin sunnuntain puoleenpäivään mennessä. Olemme hyvin pahoillamme tilanteesta, mutta toivomme että ymmärrätte tilanteen vakavuuden ja sen aiheutuneen huonoista sääoloista.”

Tämän vuoden ohjelmistoon lukeutuivat muun muassa Red Hot Chili Peppers, Billy Talent, Bullet for My Valentine, Deftones, Tenacious D ja tälle päivälle pääesiintyjäksi kaavailtu Black Sabbath.