Yllätys: Jouni Hynynen suuntaa Satulinnaan – Seuraavan Vain elämää -kauden ensimmäiset artistit paljastuivat vahingossa

Nimet mainittiin vahingossa julkiseksi laitetussa Nelosen webimaarivideossa, jossa esiteltiin kanavan syysohjelmistoa kaupallisille yhteistyökumppaneille.
10.4.2023 16:33

Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynystä on jo usemman vuoden ajan yritetty saada mukaan Vain elämää -ohjelmaan, mutta Hynynen ei ole koskaan lähtenyt Satulinnaan kuuntelemaan muiden tulkintoja Kotiteollisuuden tuotannosta ja esittämään omia tulkintojaan muiden vieraiden kappaleista. Itse asiassa Hynynen kirjoitti vuonna 2013 Suur-Tampere -lehdessä julkaistussa kolumnissaan pitävänsä konseptia vastenmielisenä.

”Aikuiset ihmiset, nämä niin sanotut tähdet, istuvat pöydän ääressä kitaten punaviiniä ja syöden sisäfilepihviä, välillä avaudutaan ja kerrotaan lapsuuden ja aikuisuuden traumoista, käydään laulamassa kolmen euron taustojen päälle joku kusinen kappale ja sitten halaillaan ja tirautellaan porukalla pienet itkut”, Hynynen kirjoitti tuolloin.

Ääni kellossa on kuitenkin muuttunut, sillä toverilehtemme Rumba uutisoi Hynysen olevan mukana tulevalla Vain elämää -hybridikaudella, johon osallistuu niin uusia nimiä kuin aiemmilta kausilta tuttuja artisteja kuten Ellinoora ja Anna Puu. Hynysen, Anna Puun ja Ellinooran nimet mainittiin nimittäin videopalvelu Vimeossa julkisena olleessa Nelonen-kanavan webinaaritallenteessa, jossa Nelosen kotimaisen viihteen päällikkö Mirko Baas kertoi kanavan syysohjelmistosta.

Rumban uutisoinnin jälkeen tallenne katosi Vimeosta, mutta Nelosen PR&Press -tuottaja Mia Paavonen vahvisti Ilta-Sanomille videon olevan aito ja sen olleen tarkoitettu kaupallisille yhteistyökumppaneille. Nelonen julkistaa seuraavan Vain elämää -kauden artistit myöhemmin keväällä.

Lisää luettavaa