Zakk Wylde lienee varsin vihainen – Black Label Societyssa pitkään toiminut kitaristi tuomittiin 14-vuotiaan tytön ahdistelemisesta

wikimedia commons

Tässä sitten aamun ankein uutinen. Pittsburgh Post-Gazette uutisoi, että Black Label Societyssa 17 vuoden ajan soittanut Nicholas Catanese on myöntänyt lähettäneensä seksuaalissävytteisiä kuvia 14-vuotiaalle tytölle ja vonganneensa tältä seksiä. Catanese toimi opettajana pennsylvanialaisessa rock-opistossa, ja viranomaiset saivat vihiä tapahtumista koulun omistajalta.

Catanese tuomittiin sopimattomasta yhteydenpidosta, alaikäisen viettelemisestä ja lasten hyvinvoinnin vaarantamisesta. Hänet määrättiin viiden vuoden ehdolliseen vankeuteen, ja kitaristi löytyy myös 25 vuoden ajan julkisista seksuaalirikollisten listoista. Catanesen täytyy välttää yhteydenpitoa alaikäisiin, eikä hän saa käyttää internetiä.

Catanese toimi Black Label Societyn rytmikitaristina vuosina 1999–2013. BLS-vuosiensa jälkeen hän perusti oman yhtyeensä nimeltä Speed X, jossa soitti myös Queensrychen Mike Stone. Tämä tuomion jälkeen voivat soittohommat jäädä vähemmälle.