Kiusoitteleeko Ozzy Osbourne fanejaan Twitterissä muutoin vain, vai onko luvassa tosiaan vähän suurempiakin suunnitelmia?

Mitäs tämä nyt oikein meinaa?
10.6.2017 13:26

Joko legendaarinen Ozzy Osbourne päätti, että nyt olisi sopiva hetki päättää viikko pienellä fanikunnan hämmentämisellä tai sitten suunnitteilla todellakin on jotakin merkittävää. Mies nimittäin julkaisi eilen Twitterissä kuin ohimennen seuraavanlaisen päivityksen:

”Hei Zakk, pitäisikö meidän pitää #Ozzfest tänä vuonna?” mies twiittaili, viitaten nimeään kantavaan vuotuiseen rock-festivaaliin, joka on vuosien varrella toteutettu monasti kiertuemuotoisena spektaakkelina. Viime vuonna tapahtuma oli tosin yhdistelmä Ozzfestiä ja Slipknot-yhtyeen järjestämää Knotfestiä, nimeltään Ozzfest Meets Knotfest 2016.

Ennen kuin alamme liikoja yhden päivityksen perusteella intoilemaan, on tietenkin hyvä pitää mielessä, että kesäksi on erittäin vaikea enää ehtiä täysimittaista kiertuetta järjestelemään. Kiirettä pitäisi toki yhdellä paikkakunnalla järjestettävän tapahtumankin kanssa, eipä sen puoleen. Saa nyt siis nähdä, mitä mies ja/tai hänen taustajoukkonsa twiitillä tarkoittivat – vai tarkoittivatko lopulta mitään erityisempää.

Lisää luettavaa