Tobias Forge löytää Ghostin oikeusväännöstä hyvääkin – lainaa viisautta, jonka kuuluisa kollega aiheesta tokaisi

24.5.2018 08:21

Ghostin Tobias Forge vaihtoi hiljattain ajatuksia NME:n toimituksen kanssa, ja puheenaiheeksi valikoitui vähemmän yllättäen myös Ghostia riivaava oikeustaistelu yhtyeen entisten jäsenten ja Forgen välillä. Kuvio ärsyttänee Forgea erityisesti siksi, että Ghostin tavaramerkiksi ensimmäisillä levyillä muodostunut anonyymius hävisi sen myötä kuin tuhka tuuleen, ja tietysti on vielä kuulematta, koituuko sotkusta Forgelle seuraamuksia.

Forge yrittää kuitenkin suhtautua aiheeseen tyynesti. Tätähän se on ollut rockmusiikissa aina, laulaja tuumaa.

”Kun asiaa ajattelee näin vuoden kuluttua siitä, kun kaikki alkoi, niin olen ymmärtänyt, että jotain tällaista piti tapahtua”, Forge sanoo.

”Olen suuri rockin ja rockhistorian ystävä, ja olen lukenut jokaisen arvostamani yhtyeen elämäkerran. Tiedätkö mitä? Samaa paskaa tapahtuu jokaisessa niistä.”

Forge kertoo myös saaneensa kollegoiltaan tukea ja viisauden sanoja.

”Eräs ystäväni, erittäin menestynyt lauluntekijä, sanoi minulle, että olet kunnolla mukana tässä pelissä vasta sitten, kun sinut on haastettu oikeuteen. Että tervetuloa kerhoon. Minusta hänen puheissaan oli järkeä”, Forge sanoi.

”Olen onnistunut usein elämässäni muuttamaan tuskan kasvukivuiksi. Oikeastaan se, mitä tapahtui, on merkki siitä, että asiat sujuvat hyvin.”

Lisää luettavaa