Ilmoitus: Viking Line tarjoaa syksyllä viihdettä moneen makuun ja lähtöön – Ellinoora, BESS, Anna Puu, ABREU, Maija Vilkkumaa…

Viking Linen risteilyillä pääsee nauttimaan paitsi meri-ilmasta, myös monipuolisesta viihde- ja musiikkitarjonnasta. Punaisilla laivoilla risteilykansan viihtymisestä vastaavat artistit Lordista Maija Vilkkumaan ja BESSin kautta Mattiin ja Teppoon.

Ellinoora, BESS ja ABREU.ILMOITUS Viking Line tarjoaa syksyllä monipuolisen kattauksen viihdettä ja musiikkia, josta huolehtivat niin pitkän linjan kokeneet kestosuosikit kuin tämän hetken kuumimmat uudet listanimet.

Helsingin ja Tukholman välillä liikennöivällä M/S Gabriellalla sekä Turun ja Tukholman välillä seilaavilla Viking Gracella ja Viking Glorylla on tarjolla niin rokkia ja poppia kuin myös hiphopia ja iskelmää eli viihdykettä ja musiikkia löytyy jokaiseen makuun.

Lukuisia Emma-palkintoja urallaan kahminut Ellinoora tunnetaan valovoimaisesta esiintymisestään ja isoista hiteistään, joita ovat muun muassa Elefantin paino, Leijonakuningas ja Bäng bäng typerä sydän. Hänen vuonna 2016 ilmestynyt Villi lapsi -debyyttinsä on myynyt tuplaplatinaa ja toinen albumi Vaaleanpunainen vallankumous on sekin ylittänyt platinarajan. Ellinoora tarjoilee suuria tunteita Viking Glorylla 2. ja 3. syyskuuta sekä M/S Gabriellalla 9. syyskuuta.

Erin nousi kuuluisuuteen Nylon Beat -duon toisena osapuolena. “Naikkarien” jälkeen Erin on julkaissut kolme sooloalbumia sekä lukuisia singlejä, joista viimeisin on keväällä ilmestynyt Päivii niit. Kahdella Vain elämää -kaudella mukana ollut Erin nähdään M/S Gabriellalla 23. syyskuuta ja 10. marraskuuta.

BESS on debyyttialbuminsa vuonna 2019 julkaissut, musiikissaan housea ja elektro-poppia yhdistelevä laulaja-lauluntekijä, jonka Uuden musiikin kilpailusta tuttu Ram pam pam -kappale on valloittanut radioiden soittolistat ja takonut huimia striimausmääriä: tammikuussa julkaistua kappaletta on esimerkiksi Spotifyssa kuunneltu jo yli 10,7 miljoonaa kertaa. BESS viihdyttää Viking Gracella 1. lokakuuta ja M/S Gabriellalla 7. lokakuuta.

Melodisesta ja häpeilemättömän tarttuvasta musiikista tunnettu Mikael Gabriel julkaisi debyyttialbuminsa 5 miljoonaa muuta vuonna 2009. Sen jälkeen hän on tehnyt lukuisia hittejä niin yksin kuin muiden artistien kanssa: hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muun muassa Kipua, Älä herätä mua unesta, Diandran kanssa tehdyt Viimeisen kerran sekä Päästä mut pois, yhdessä Elastisen ja Pyhimyksen kanssa tehty Kivi sakset seteli sekä Lennokki, jolla on mukana Vesa-Matti Loiri. Räppäri esiintyy M/S Gabriellalla 17. lokakuuta.

Hyvin nuorena menestyksekkään musiikkiuransa aloittanut Robin Packalen on ehtinyt tehdä kotimaassa jo lähes kaiken mahdollisen. Valovoimaisen ja positiivista energiaa uhkuvan Robinin tähtäimessä ovatkin kansainväliset vedet ja alku on ollut lupaava: hänen ensimmäinen englanninkielinen singlensä I’ll Be With You rikkoi nopeasti platinarajan. Robin esiintyy Viking Gracella 21. lokakuuta.

Anna Abreu on suomalais-portugalilainen laulaja, joka nousi kuuluisuuteen vuoden 2007 Idols-finalistina. Tänä päivänä ABREU-taiteilijanimeä käyttävä esiintyjä on jo paikkansa vakiinnuttanut, kahdella Vain elämää -kaudella nähty tähtiartisti, jonka tunnetuimpia hittejä ovat Ivory Tower, Teipillä tai rakkaudella ja Bandana. ABREU esiintyy Viking Gracella 17. joulukuuta.

Muita pop- ja hiphop-maailmasta tuttuja esiintyjiä laivoilla ovat muun muassa Fintelligensin riveistä menestyksekkäälle soolouralle lähtenyt Elastinen (8.10. Viking Grace), suomenkielisen reggaen tunnetuin nimi Jukka Poika (17.9. Viking Glory), monia eri tyylejä urallaan kokeillut STIG (13.10. M/S Gabriella), muun muassa Seuraavaan elämään -radiohitistä tunnettu Jannika B (14.10. Viking Grace, 21.10. M/S Gabriella), modernia pop-musiikkia esittävä laulaja-lauluntekijä costee (19.10. Viking Grace), punk-henkisestä asenteesta tunnettu rap-trio Mouhous (27.10. Viking Grace) sekä ihastuttava Anna Puu (3.12. Viking Grace).

Rokimpaan makuun esiintyjälistalta löytyvät muun muassa suomirockin kartalla vuodesta 1982 vaikuttanut Kolmas Nainen (30.9. Viking Grace), 20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Von Hertzen Brothers (1.10. M/S Gabriella), suomalaisessa musiikkimaailmassa vaikutusvaltainen uranuurtaja, vuoden 2022 Soundi-palkinnon saanut Maija Vilkkumaa (15.10. Viking Grace) sekä hirviöyhtye Lordi (10.12. Viking Grace).

Iskelmätaivaan kirkkaimmista tähdistä Viking Linen laivoilla tanssittavat muun muassa Yölintu (28.9. ja 16.11. Viking Grace), Matti & Teppo (19.9. ja 20.9. Viking Grace), Anneli Mattila (2.11. M/S Viking Grace), Pepe Willberg (5.10. Viking Grace) sekä Suvi Teräsniska (9.11. Viking Grace).

Risteilykansan viihtymisestä huolehtivat lisäksi monet erilaiset trubaduurit ja bileorkesterit, joiden repertoaarista löytyy niin ikivihreitä klassikoita kuin moderneja hittejä mitä erilaisimpina sovituksina. Lisäksi Viking Glorylla esiintyy syys-lokakuussa Youtube-sensaatio Voca People, joka yhdistelee esityksissään komiikkaa, acapella ja beatboxausta.

Viking Linen syksyn viihdetarjontaan voit tutustua tarkemmin täällä. Tervetuloa punaisille laivoille viihtymään!