Mainos: 10 x lahjaideat arvokkaampiin lahjoihin miehelle

Lahjan hankkiminen miehelle ei ole välttämättä helppoa, vaikka lahjabudjetti olisikin suuri. Listasimme 10 yli sata euroa kustantavaa lahjaideaa, jotka sopivat miehelle lahjaksi hänen erityisenä päivänään.
28.9.2023 08:45

Mainos: Hobby Hall

10 kalliimpaa lahjaideaa miehelle

Ennen lahjan ideointia mieti hetki, mistä mies pitää, mitä hän tarvitsee tai mikä häntä kiinnostaa. Jos lahjabudjettisi on enemmän kuin kymppejä, ehkä jokin listamme arvokkaammista lahjoista olisi miehen mieleen jouluna, syntymäpäivänä tai muun tärkeänä päivänä.

1. Uusi televisio tarjoaa laadukkaan kuvan ja tarvittavat liitännät

Televisio on arvokkaampi lahja, joka sopii lähes jokaiselle miehelle. Uusi televisio sisältää vaadittavat liitännät esimerkiksi kotiteatterijärjestelmää ja pelikonsoleita varten sekä WiFi:n ja Bluetoothin. Suuri osa nykyisistä televisioista on resoluutioltaan 4K-luokkaa ja näytön koko voi olla jopa 98 tuumaa.

Laadukas televisio on helppo tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupasta: voit vertailla televisioita esimerkiksi asiakaspalautteiden tai energian kulutuksen mukaan. Valikoimasta löytyvät muun muassa Philipsin, Sonyn ja Samsungin televisiot.

2. VR-lasit tuovat uusia elämyksiä pelaamiseen ja videoihin

VR-lasit (Virtual Reality -virtuaalitodellisuuslasit) luovat immersiivisen virtuaalitodellisuuden kokemuksen käyttäjälle. Käyttäjä voi katsella ympäristöä ympärillään, liikkua siinä ja vuorovaikuttaa sen objektien ja hahmojen kanssa käyttäen ohjauslaitteita.

Uusinta teknologiaa hyödyntävät VR-lasit aiheuttavat sen, että käyttäjä kokee olevansa upotettuna virtuaaliseen ympäristöön, joka voi olla esimerkiksi videopeli, simulaatio tai 360 asteen video. Suositut Oculus Quest 2 VR-lasit voit tilata Hobbyhall.fi-verkkokaupan sivulta. Valikoimasta löytyvät myös Sonyn Playstationin kanssa yhteensopivat VR-lasit.

3. Pelikonsoli on hyvä lahja pelaamisesta pitävälle miehelle

Jos lahjansaaja tykkää pelaamisesta, voit ilahduttaa häntä uudella pelikonsolilla. Monet suosikkipelit on julkaistu muun muassa Playstation 5:lle, jonka voit hankkia valmiina lahjapakkauksena Hobbyhall.fi-verkkokaupasta yhdessä kiinnostavan pelin kanssa.

4. Korkealaatuinen äänentoistolaitteisto on musiikinkuuntelijan mieleen

Jos hän on musiikin ystävä, harkitse langattomia kuulokkeita, Bluetooth-kaiutinta tai jopa korkealaatuista kotiteatterijärjestelmää lahjaksi. Laadukkaissa langattomissa kuulokkeissa on hyvä akunkesto ja istuvuus sekä korkealaatuinen ääni. Bluetooth-kaiuttimissa ja kotiteatterijärjestelmissä kannattaa vertailla äänentoistojärjestelmän ominaisuuksia ennen ostamista.

5. Älykello tarjoaa uusinta teknologiaa aina käden ulottuville

Älykello sopii miehelle, joka on kiinnostunut terveydestään ja jolla on paljon asioita muistettavanaan. Kellon avulla hän pystyy seuraamaan esimerkiksi liikuntasuorituksiaan, tarkistamaan kalenterimerkintöjä ja lukemaan viestejä. Älykellon valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota akunkestoon ja yhteensopivuuteen miehen puhelimen kanssa.

6. Polkupyörä on liikuttava lahja

Leveillä renkailla varustettu fatbike mahdollistaa pyöräilyn talvellakin. Sähköavustettu pyörä tarjoaa helppoutta arki- ja työmatkapyöräilyyn. Harrastipa mies sitten maastopyöräilyä, työmatkapyöräilyä tai muuten vaan arkiliikuntaa, polkupyörä on hyvä lahja lähes kaikenlaisille miehille.

7. Viinikaappi sopii lahjaksi nautiskelijalle

Viinien harrastajalle voit hankkia hienon viinikaapin, joka auttaa säilyttämään viinit oikeassa lämpötilassa. Viinikaappeja saa sekä integroituina että vapaasti seisovina malleina. Kaappeja on erilaisia niin viinin tarjoiluun kuin säilytykseen. Hobbyhall.fi-verkkokaupasta löydät esimerkiksi Caso-merkkiset laadukkaat viinikaapit.

8. Gourmet-ruokailuelämys kutkuttelee muistissa pitkään

Jos mies nauttii hyvästä ruoasta, voit varata pöydän gourmet-illalliselle hienossa ravintolassa. Upea kolmen tai neljän ruokalajin illallinen jää mieleen. Tarjolla on myös teemoittain koottuja maistelumenuita, joka voisi olla maukas elämys ravintolaruoasta nauttivalle miehelle.

9. Hotelliviikonloppu tarjoaa lepoa ja luksusta

Mies, jonka elämä on hektistä ja täynnä menoja, arvostaa lepoa ja kiireetöntä aikaa. Hotelliviikonloppu kotimaassa tarjoaa luksusta ilman aikaa vieviä lentomatkoja. Varaa kotimaan luksushotelliviikonloppu esimerkiksi Helsinki Hotellit -sivulta.

10. Henkilökohtainen hyvinvointi tarjoaa hyviä lahjaideoita

Miehelle voi olla ilo saada lahjaksi esimerkiksi laadukas hierontalahjakortti, kuntosalijäsenyys tai spa-paketti. Tällaisesta lahjasta voi olla iloa pidemmäksi aikaa ja ennen kaikkea kyseessä on lahja, joka lisää hänen omaa hyvinvointiaan.

Lisää luettavaa