Mainos: KUUMAA, BEHM, Yona, Evelina… – Syksy on klubikiertueiden kulta-aikaa

Syksyn kuumimmat pop-keikat Lippu.fistä.
29.9.2023 09:38

Mainos: Lippu.fi

Kotimaisella pop-musiikilla menee lujaa ja livemusiikin ystävien onneksi lukuisat pop-tähdet kiertävät klubeja ja konserttisaleja syksyn aikana. Mahtavia keikkaelämyksiä on tarjolla vaikka muille jakaa eli vältä FOMO, äläkä jää neljän seinän sisään.

Tuplaplatinaa striimanneen Hyvikset ja pahikset -albumin maaliskuussa julkaissut KUUMAA jatkaa syksyllä siitä, mihin Loputon moottoritie -klubikiertue keväällä jäi. Julkaisustaan asti Suomen virallisen albumilistan kärjessä keikkunutta pitkäsoittoa juhlistetaan syksyn aikana loppuunmyydyillä keikoilla pitkin Suomea. Lippuja on saatavilla vielä Kotkan Satama Areenalle sekä Järvenpään Aino Areenalle, missä KUUMAAn lisäksi esiintyy myös BEHM.

BEHM

Vuoden 2021 Emma-gaalassa palkintopöydän putsannut BEHM julkaisi hiljattain hartaasti odotetun seuraajan vuoden 2020 Draaman kaari viehättää -esikoispitkäsoitolleen. Uutta Merkittäviä eroja -albumia juhlistetaan kattavalla syyskiertueella, jonka tiimoilta 2020-luvun alun menestyneimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva BEHM nähdään muun muassa Jyväskylän Lutakossa, Turun Logomossa sekä Hämeenlinnan Aulanko-areenalla.

Yhdeksättä albumiaan valmisteleva, edellisellä Vain elämää -kaudella mukana ollut Yona lähtee lokakuussa mittavalle konserttisalikiertueelle. Kotimaisen taidepopin supertähden viimeisin albumi palkittiin viime vuonna sekä Kriitikoiden valinta -Emmalla että Teosto-palkinnolla. Savoy-teatterista starttaava kiertue rantautuu Helsingin lisäksi myös Mikkeliin, Kuopioon, Ouluun ja Turkuun.

Konserttisaleja kiertää myös jo pitkän uran tehnyt Irina, joka on kiertänyt konserttisaleja viimeksi vuonna 2010. Harvinaislaatuisella kuusi paikkakuntaa käsittävällä kiertueella kuullaan tarinallinen läpileikkaus Irinan mittavasta tuotannosta ja luvassa on niin hittejä kuin harvemmin keikoilla kuultuja kappaleita. Kiertue alkaa 13.10. Tampere-talosta ja jatkuu Hyvinkään, Mikkelin, Lahden ja Kuopion kautta Helsinkiin.

Evelina © Kimi Issakainen

Taitavasti niin pop-, hiphop- kuin r&b-tyylejä yhdistelevä Evelina kiertää syksyllä Suomea elokuussa julkaistun Pehmee-albuminsa tiimoilta. Haavoittuvaisuuden ja pehmeyden teemoja käsittelevän albumin kiertue vie artistin muun muassa Jyväskylän Lutakkoon ja Turun Logomoon.

Ruusut

Kiertueita ja keikkoja syksyn mittaan tekevät lisäksi muun muassa Suomen ihastuttavin duo Ida Paul & Kalle Lindroth, keväällä kaksi uutta albumia julkaissut elektropop-yhtye Ruusut sekä 30-vuotissynttäreitään juhlistava Aikakone.

Eikä tässä ollut kuin vasta pintaraapaisu loppuvuoden kuumasta keikkatarjonnasta! Tutustu kaikkiin syksyn pop-keikkoihin täällä.

Lisää luettavaa