Mainos: Pikalaina pankista alhaisella korolla

Tiesitkö, että voit saada pikalainaa pankista edullisella korolla? Moni yhdistää pikalainan rahoitusyhtiön korkean koron lainaan, mutta nykyään pikalainat haetaan pankista ilman vakuuksia.
15.5.2023 08:00

Mainos: NordSek

Voit saada pikalainaa jopa 60 000 euroon asti, sillä lainaa myönnetään tuloista riippuen 1000 – 60 000 euroa. Pikalainaan voi saada maksuaikaa 1 – 15 vuotta.

Käymme läpi tässä artikkelissa asioita, joita sinun tulisi tietää pikalainasta, pankkien koroista ja lainan käyttökohteista

Pikalaina on vakuudeton laina

Pikalaina on vakuudeton laina, jota haetaan useimmiten pankista. Pikalaina on käytännössä normaali kulutusluotto, sillä kaikki vakuudettomat kulutusluotot ovat nopeita nostaa tilille.

Voit itse päättää, mihin vakuudetonta pikalainaa käytetään. Pikalaina on nostettavissa tilille jopa samana päivänä, joten se sopii kaikkiin yleisimpiin käyttökohteisiiin.

Pankit tarjoavat pikalainaa täysi-ikäisille henkilöille, joilla on riittävästi tuloja ja puhtaat luottotiedot. Kuitenkin jokaisella pankilla on oma luottoriski analyysi ja minimikriteerit pikalainan saantiin. Moni pankki edellyttää vähintään 21 tai 23 vuoden ikää lainan saantiin.

Pikalaina tarjoukset nopeasti katsottavaksi

Voit kilpailuttaa pankit nopealla verkkohakemuksella. Kun haet lainaa vertailupalvelun kautta, voit saada yhdellä hakemuksella jopa kymmeniä eri lainatarjouksia.

Pankit tarjoavat lainaan hyvin erilaisia korkotarjouksia. Koron määrään vaikuttaa erityisesti hakijan tiedot, sillä pankit tekevät aina asiakaskohtaisen luottoarvion. Erityisesti koron määrään vaikuttaa hakijan tulot, sillä suuremmilla tuloilla pankin riski on matalampi.

Voit saada pankista lainatarjoukset katsottavaksi heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Voit allekirjoittaa parhaan lainasopimuksen omilla verkkopankkitunnuksilla. Rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä – osa pankeista maksaa lainan tilille kahdessa arkipäivässä.

Pikalainan korko kannattaa aina kilpailuttaa

Kaikki vakuudettomat lainat kannattaa kilpailuttaa.Pikalainojen koroissa on suuria eroja myös pankkien välillä, joten korkovertailu on hyvä tehdä kaiken kokoisiin rahan tarpeisiin.

Pikalainaa voit saada alkaen 4% vuosikorolla, kun lainasumma on riittävän suuri. Koska lainatarjoukset ovat henkilökohtaisia, selvität sinulle halvimman lainantarjoajan vain kilpailuttamalla pankit.

Pikalainan korko on helppo kilpailuttaa. Koska sen avulla voit säästää jopa tuhansia euroja, kannattaa pankit laittaa vertailuun ennen lainan nostamista tilille.

Näin pikalainan kilpailuttaminen onnistuu

Pikalainan kilpailuttaminen onnistuu, kun lähetät lainatarjouksen vertailupalvelussa. Lainan hakeminen ei sido sinua mihinkään, joten voit hakea lainaa myös silloin, kun et ole varma omasta lainatarpeesta.

Saat ensimmäiset tarjoukset heti katsottavaksi. Voit saada pikalainatarjouksia jopa kymmeniä kappaleita muutaman tunnin sisällä lainan hakemisesta, joten lainan kilpailutus sopii hyvin myös äkilliseen rahan tarpeeseen.

Kun olet löytänyt parhaan koron lainalle, voit allekirjoittaa lainasopimuksen. Toimittamalla pankin tarvitsemat liitteet varmistat, että pikalaina voidaan maksaa tilille mahdollisimman nopeasti.

Käytä vakuudetonta lainaa mihin haluat

Yksi vakuudettomien pikalainojen suurimmista eduista on joustavuus. Koska lainassa ei ole mitään vakuuksia, voi lainarahan käyttää mihin itse haluaa.

Suosittuja käyttökohteita vakuudettomalla lainalle ovat:

  • Remontti
  • Laskujen maksu
  • Auto
  • Matkustaminen
  • Kodinkoneet
  • Lainojen yhdistäminen

Jos lainasumma on suurempi, voit jakaa pikalainan käyttökohteen myös useampaan eri kohteeseen. Koska vakuudettomat pikalainat voi maksaa aina etuajassa takaisin, voit maksaa myös kalliimmat pikalainat pois edullisemmalla pankkilainalla. Tästä syystä lainojen kilpailuttaminen kannattaa tehdä myös nykyisille lainoille. Jos löydät edullisemman lainan muualta, voit maksaa nykyiset lainat milloin vain pois.

Yleisin virhe on unohtaa kilpailuttaa pikalainat

Suurin virhe lainaa hakiessa on unohtaa tehdä vertailu lainojen hinnasta. Voit tehdä itse lainavertailun pyytämällä kymmenistä eri pankeista lainaa – helpompi tapa on tehdä Nordsekin kaltaisen lainapalvelun avulla nopea vertailu pankeista.

Pikalaina on helppo kilpailuttaa, sillä lainojen suurimmat erot ovat hinnassa. Löydät yleensä parhaan pikalainan korkoa vertailemalla, sillä lainojen muissa ominaisuuksissa on vain vähän eroja.

Pikalainojen vertailuun on hyvä ottaa mukaan myös ulkomaiset pankit, sillä paras lainatarjous voi tulla Suomesta, Ruotsista, Norjasta tai Virosta.

Pikalainaa myönnetään säännöllisiä tuloja vasten

Pikalainan saaminen pankista edellyttää puhtaita luottotietoja ja ikää usein vähintään 21 vuotta. Pankit eivät myönnä lainaa, mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä.

Lainaa myönnetään palkkatuloja vasten. Sitä suuremmat tulot hakijalla on, sitä suurempi pikalaina voidaan myöntää. Palkkatulot vaikuttavat tarjotun lainasumman lisäksi lainan korkoon. Usein isommilla palkkatuloilla on saatavilla edullisempaa pikalainaa.

Pikalainaa pitkällä maksuajalla

Pikalainaa voidaan nostaa sekä lyhytaikaiseen lainatarpeeseen että pitkälle maksuajalle. Koska lainan voi maksaa milloin vain etuajassa takaisin, voit maksaa pikalainan pois heti edullisemman koron löytyessä.

Pankit tarjoavat pikalainaan maksuaikaa lainasummasta riippuen 1 – 15 vuotta. Keskimäärin vakuudettomiin kulutusluottoihin valitaan 6 – 8 vuoden maksuaika, mutta yli kymmenen vuoden maksuajat ovat mahdollisia yli 10 000 euron lainasummille.

Näet lainatarjouksesta, minkälaista maksuaikaa pankit voivat tarjota sinulle. Vaikka valitset pidemmän ajan lainalle, voit maksaa sen milloin vain takaisin.

Hae pikalainaa Nordsekin avulla

Voit hakea pikalainaa Nordsekin avulla milloin vain, sillä lainaa voi hakea kellon ympäri mihin aikaan tahansa. Lainojen korko on helppo kilpailuttaa, jolloin lyödät pikalainaan parhaan koron.

Pankkien vertailu kannattaa aina, sillä vertaileminen onnistuu nopeasti. Koska lainavertailu säästää kuluissa, kannattaa pikalainan korko aina kilpailuttaa.

Saat tuloista riippuen lainatarjouksia pankeista 1000 – 60 000 eurolle. Vakuudetonta lainaa voit saada, kun olet hoitanut omat raha-asiat moitteettomasti.

Lisää luettavaa