Karmarockin väki varautuu pahimpaan – Järjestyksessään 30. festari pidetään heinäkuussa, jos pidetään

Pariisin Kevät KarmaRockissa.

Tapahtumaa voi tukea liittymällä järjestävän organisaation kannatusjäseneksi.

30. Karmarock perutaan viimeistään 24. kesäkuuta. Mikäli perutaan. Jos ei, pidetään tapahtuma Harjavallassa lauantaina 24. heinäkuuta. Näin todetaan toimitukseemme lähetetyssä tiedotteessa.

”THL ja kumppanit tiedottavat kyllä koronatilanteesta, ja medioissa on ihan kivasti nyt uutisoitu festivaalien hankalasta tilanteesta, joten meidän ei liene tarpeen toistella selvyyksiä. Sen sijaan keskitymme juhlavuoden järjestelyihin ja varaudumme jälleen pahimpaan”, kommentoi festivaalijohtaja Häiriö Piirinen, joka myös Maj Karma -yhtyeen kitaristina tunnetaan.

Tänä vuonna festivaalia voi tukea rahallisesti liittymällä tapahtumaa järjestävän Karmarock ry:n kannatusjäseneksi. Lisätietoa kannatusjäsenyydestä löytyy tapahtuman nettisivuilta, jota kautta tiedotetaan myöhemmin myös tulevan kesän esiintyjistä, pääsylipuista ja ”muista systeemeistä”.

”Nollavuoden 2020 ansiosta juhlavuoden alkaessa Karmarockin kassa kumisee tyhjyyttään. Kassavajeesta johtuvaa, ilmeisen pahanhajuista konkurssiuhkaa torjuaksemme lanseeraamme täten tämän. Kiitos. Huomio: yhdistyksen kannatusjäsenyys on eri asia kuin pääsylippu festivaaleille”, jäsenyydestä kerrotaan Karmarockin sivuilla.