Millaista jälkeä syntyy Karmarockin studiostipendillä? Tämänvuotinen vastaus tuli julki tänään

13.12.2019 13:30

Porilaislähtöinen Two of Us nappasi tänä vuonna KarmaRockin studiostipendin ja äänitti sen avulla neljä biisiä. Nyt saatiin kuultavaksi havaintoesimerkki siitä, millaista jälkeä stipendillä on saatu aikaiseksi: kuuntele Two of Usin komeasti nimetty To One Whose Name Was Written in Water -kappale alempaa.

”Pelkkä stipendin myöntäminen oli meille itsetuntoa kohottava tapahtuma. Halusimme tehdä kappaleista perusteelliset ja laadukkaasti tuotetut versiot, jotka voisivat soida millä tahansa radiokanavalla”, kertoo yhtyeen kitaristi Tuomas Taimi tiedotteessa.

Neljän biisin kokonaisuus äänitettiin Maj Karmasta tutun Häiriö Piirisen tuella Rec Room -studiossa.

”Häiriö äänitti ja jakoi meille viisauttaan ja huomautteli kitaroiden epävireisyydestä. Hän loi omalla persoonallaan ja ammattitaidollaan hyvät rauhalliset ja laadultaan tasokkaat äänityssessiot”, Taimi kirjoittaa.

”Kun tulevaisuudessa tulemme esiintymään loppuunmyydyllä Lontoon Wembleyllä, niin lupaamme korvamerkitä pari lippua Häiriölle.”

Two of Us pitää majaa Facebookissa tässä osoitteessa. Yhtye vakuutti Karmarock-tuomariston melodisilla biiseillään: ”Two of Usin kertosäkeet jäivät jopa soimaan päähän, se jos joku on hyvä merkki”, sanoi studiostipenditoimikunnan puheenjohtaja Mape Morottaja perusteluissaan.

Lisää luettavaa