Karmarock järjestetään kaikille avoimena suoratoistona – ”Ei pääse sekä meille itsellemme että kävijöillemme tärkeä perinne katkeamaan”

"Jos kerran alkaa järjestämään festivaalia, on järjestettävä festivaalia", tuumaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Jos yleisö ei kerran pääse Karmarockiin, tulee Karmarock sitten yleisön luokse. Koronarajoituksista johtuen Maj Karma -yhtyeen järjestämä perinteinen festivaali järjestetään tänä kesänä kaikille avoimena neljän tunnin suoratoistospektaakkelina.

”Jos kerran alkaa järjestämään festivaalia, on järjestettävä festivaalia. Jos ei olis alkanut järjestämään festivaalia, ei sen sitten olis niin väliä. Tänä vuonna tehdään tämmönen trendikäs suoratoisto ja katotaan kuinka festivaali se on. Ei pääse sekä meille itsellemme että kävijöillemme tärkeä lähes 30-vuotinen perinne katkeamaan”, toteaa festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

29. Karmarock järjestetään lauantaina 25. heinäkuuta kello 18 alkaen. Ohjelmistoon kuuluvat Jarkko Martikainen, Risto, Penniless, OpuNui, Pertti Jarla, Maj Karman rumpali Jii Savolaisen ”54 minuuttia peruskomppia” -show sekä Maj Karman basisti Koo Kuritun kirjanurkkaus Jarkko Martikaisen kera.

Suoratoistoa voi seurata ilmaiseksi, mutta katsojalla on kuitenkin mahdollisuus tukea festivaalia vapaaehtoisella kannatusmaksulla. Festivaalin aikana alustalla on myynnissä myös muita festari- ja artistituotteita.