Artisti: Antti Autio

Ensinäyttö: Kaikki on hyvin – vai onko sittenkään? Antti Aution videolla katsotaan arkinaamioiden taakse

Soundissa saa tänään ensi-iltansa Antti Aution uusi video, ja se onkin puhutteleva tapaus. Kaikki hyvin -singleen tehty video alleviivaa taitavasti kappaleen sanoituksia, joissa kuvataan mantramaisella hokemalla sitä, miten itse kukin vakuuttaa itselleen kaiken olevan hyvin, vaikka tummia pilviä leijuisi uhkaavasti taivanrannassa – tai aivan yläpuolella. Katso ylempää.

Videon ensiesitys: Antti Autio – Kaunein sana maailmassa

Antti Autio julkaisee kolmannen albuminsa Kaikki talot huojuu 11. maaliskuuta. Kaunein sana maailmassa -singlebiisille on tehty musiikkivideo, joka saa nyt ensiesityksensä Soundissa. Yläpuolella näkyvällä videolla Autio nauttii kylpylän rentouttavista hoidoista ja välillä harhailee kylpylän tiloissa eksyneen oloisena joko itseään tai kenties rakastaan etsien. Flamingo Spassa kuvatun videon on toteuttanut Takki Auki Productions eli Antti Kokkola, Henna Tanskanen ja Lauri Tanskanen.

Tampereen keskustassa järjestetään loppukesästä uusi Festivaali – Esiintyjät julki

Vaihtoehtoisen musiikkitapahtuman valttikortteja ovat ajankohtainen ohjelmisto, luonnonkaunis ympäristö sekä pienpanimoiden tuotteisiin keskittyvä tarjonta paikallista ruokakulttuuria unohtamatta.

Ensinäyttö: Kun yksi aikakausi loppuu, toinen alkaa – Antti Aution Aavikko-videolla seurataan menneen murentumista

Antti Autio esittelee Soundin verkkosivujen välityksellä uuden musiikkivideon. Video on kuvattu vuoden 2019 Pihalla tuulee taas -albumin kappaleeseen Aavikko, ja teoksen on ohjannut artistin sisko Vilja Autiokyrö. Katso tuotos ylempää.