Artisti: Antti Tuisku

Antti Tuisku jättää jäähyväisiä omatekoisella videohaastattelusarjalla – ensimmäinen osa julki

Antti Tuisku vetäytyy ensi viikonlopun Provinssi-keikan jälkeen tauolle, mutta sitä ennen yleisölle kerrotaan kuulumisia artistin ja levy-yhtiön omaa tuotantoa olevan haastattelusarjan avulla. Käyhän se näinkin – onpahan ainakin varmasti artistin mieleinen haastattelu, kun on tehty kokonaan laulajan ehdoilla. Katso viisiosaisen videosarjan ensimmäinen osio yläpuolelta. Videolla Tuisku kertoo muun muassa vuoden 2015 En kommentoi -levyn taustoista.

Laita se kumipuku päälle – vuoden 2018 Kesäkumi-biisi on on julkaistu, ja sen esittää meille Antti Tuisku

Kesä on tullut taas, ja sen mukana uusi kesäkumibiisi. YleX:n, Suomen Punaisen Ristin, Väestöliiton, Syöpäjärjestöjen ja Sotilaskotiliiton toteuttaman sekä sosiaali- ja terveysministeriön tukeman kampanjan tunnuskappaleen esittää tällä kertaa Antti Tuisku, kuuntele popitus alempaa.

Emmat on jälleen jaettu – Litku Klemetti maistui kriitikoille, Cheek puolestaan suurelle yleisölle

Suomen musiikkituottajat ry:n järjestämässä Emma-gaalassa Espoon Metro Areenalla palkittiin eilen illalla edellisvuoden suosituimmat artistit. Suurimmaksi yksittäiseksi voittajaksi voitaneen laskea Haloo Helsinki!, joka vei niin vuoden yhtyeen kuin vuoden rock -kategoriankin voitot, kruunaten vielä iltansa vuoden albumi -tunnustuksella Hulluuden Highway -kokopitkällään.