Laita se kumipuku päälle – vuoden 2018 Kesäkumi-biisi on on julkaistu, ja sen esittää meille Antti Tuisku

29.5.2018 08:30

Kesä on tullut taas, ja sen mukana uusi kesäkumibiisi. YleX:n, Suomen Punaisen Ristin, Väestöliiton, Syöpäjärjestöjen ja Sotilaskotiliiton toteuttaman sekä sosiaali- ja terveysministeriön tukeman kampanjan tunnuskappaleen esittää tällä kertaa Antti Tuisku, kuuntele popitus alempaa.

Tuiskun lisäksi Kumipuku-kappaletta ovat olleet tekemässä Kalle Lindroth ja Jurek. Tuisku kertoo tiedotteessa kappaleen saaneen innoitusta “ysärijumputuksesta” ja sen ajan artisteista. Kumipuvun ja tulevan Provinssi-keikan myötä Tuisku jää pitkälle tauolle.

Kesäkumi-kampanja järjestetään jo 23. kertaa, ja Antti Tuisku on jo toistamiseen Kesäkumibiisin esittäjä. Ensimmäistä kertaa laulajaa kuultiin vuonna 2007 Mariskan kanssa Hyppää kyytiin -biisillä.

Tämän vuoden kampanjassa tahdotaan muistuttaa nuoria suojautumisesta myös suuseksissä, jota harrastetaan enemmän kuin ennen. Väestöliiton nuorisolääkäri Miila Halosen mukaan asiasta ei toistaiseksi puhuta rutiininomaisesti esimerkiksi koulun terveystiedon opetuksessa.

Lisää luettavaa