Artisti: Beastie Boys

Paljastus Beastie Boys -kirjassa: hittibiisi Sabotage on oikeastaan kettuilua aivan tietylle henkilölle

”Listen all of y’all it’s a sabotage” – mutta kuka sabotoi ja mitä? Tähänkin visaiseen kysymykseen on nyt saatu vastaus. Rolling Stone nimittäin julkaisi pätkän uudesta Beastie Boys -kirjasta Beastie Boys Book, ja siivusta selviää, millainen tarina vuoden 1994 hittisingleen liittyy.

Beastie Boysin tarina paketoidaan kirjaksi – ”Siitä tulee jotain aivan erilaista kuin muut musiikkikirjat”

Tämä tieto otetaan Soundin verkkotoimituksessa iloisin mielin vastaan: Beastie Boysin tarinan kertova kirja valmistuu viimein, ja se on tarkoitus julkaista tämän vuoden syksyllä. Aiheesta uutisoi muun muassa Pitchfork.

Räppäri julkaisi tribuuttikappaleen kuolleille muusikoille – sanoituksista huomattiin varsin huvittava virhe

Yritys oli ainkin jalo ja hyvä. Hiphop-veteraani Lawrence Krisna Parker alias KRS-One julkaisi jo viime vuonna kunnianosoituskappaleen Tribe Called Questin menehtyneelle Pfife Dawgille, ja nyt hän esitteli tribuutin kaikille jo joukostamme poistuneille kollegoilleen. Ilmeisesti sanoituksia ei kuitenkaan oltu mietittu aivan loppuun saakka.

Kun Beastie Boysin hittivideosta poistaa musiikin, tuloksena on kaikkien aikojen kiusallisimmat kotibileet

MTV:n 1980-luvun puolivälin paikkeilla (You Gotta) Fight for Your Right (To Party!) -biisinsä videolla valloittanut Beastie Boys osaisi hurtin huumorin ystävinä epäilemättä arvostaa tätä versiota hittivideostaan, mikäli siihen vain sattuisivat jossakin törmäämään.