Artisti: Beastie Boys

Iloisia uutisia! Klassikkotason musiikkivideoiden kuvalaatu päivitetään Youtubessa edustavammaksi

Kappas, nyt olisi tarjolla ilahduttavia uutisia kaikille wanhojen aikojen musiikkivideoiden ystäville. Katsojat ovat varmaan huomanneet, että monet 1980–90-lukujen videot näyttävät nykyaikana vähän suttuisilta – noihin aikoihin ei teräväpiirtokuvasta osattu edes haaveilla. Mutta Google aikoo nyt muuttaa tilanteen ja korjata tuhannen kuuluisan musavideon kuvalaadun 2010-luvulle sopivaksi. Asiasta kertoo New York Times.

Paljastus Beastie Boys -kirjassa: hittibiisi Sabotage on oikeastaan kettuilua aivan tietylle henkilölle

”Listen all of y’all it’s a sabotage” – mutta kuka sabotoi ja mitä? Tähänkin visaiseen kysymykseen on nyt saatu vastaus. Rolling Stone nimittäin julkaisi pätkän uudesta Beastie Boys -kirjasta Beastie Boys Book, ja siivusta selviää, millainen tarina vuoden 1994 hittisingleen liittyy.

Beastie Boysin tarina paketoidaan kirjaksi – ”Siitä tulee jotain aivan erilaista kuin muut musiikkikirjat”

Tämä tieto otetaan Soundin verkkotoimituksessa iloisin mielin vastaan: Beastie Boysin tarinan kertova kirja valmistuu viimein, ja se on tarkoitus julkaista tämän vuoden syksyllä. Aiheesta uutisoi muun muassa Pitchfork.

Räppäri julkaisi tribuuttikappaleen kuolleille muusikoille – sanoituksista huomattiin varsin huvittava virhe

Yritys oli ainkin jalo ja hyvä. Hiphop-veteraani Lawrence Krisna Parker alias KRS-One julkaisi jo viime vuonna kunnianosoituskappaleen Tribe Called Questin menehtyneelle Pfife Dawgille, ja nyt hän esitteli tribuutin kaikille jo joukostamme poistuneille kollegoilleen. Ilmeisesti sanoituksia ei kuitenkaan oltu mietittu aivan loppuun saakka.