Artisti: Jimi Hendrix

Hetki ennen esirippua: nämä jäivät Jim Morrisonin, Bon Scottin ja Jimi Hendrixin viimeisiksi esityksiksi

Tässäpä artikkeli, joka on monin paikoin karua luettavaa. Ultimate Classic Rock on kasannut pitkän listan, jossa käydään läpi, mitkä kappaleet jäivät klassikkotason artistien viimeisiksi live-esityksiksi. Mukana on joitain täytteeltä tuntuvia kohtia, mutta sitten on intressantteja merkintöjä siitä, mitkä ohjelmanumerot jäivät esimerkiksi Jimi Hendrixin ja Jim Morrisonin joutsenlauluiksi.

Dave Mustaine on taas Hendrixin kimpussa – katso Megadeth-johtajan Purple Haze -tyylinäyte

Dave Mustainen, Joe Satrianin, Dweezil Zappan, Billy Coxin ja kumppaneiden tähdittämä Jimi Hendrix -tribuuttikiertue jatkaa kulkuaan, ja taas on Youtubeen ilmaantunut videota rundin melskeistä. Experience Hendrix -kiertue saapui 21. maaliskuuta Milwaukeen Riverside Theateriin, ja tuolta keikalta voi katsoa nyt Dave Mustainen Purple Haze -esityksen. Yläpuoleltahan tuon näkee, pistä vain soitin päälle.

Jimi Hendrix soi yhtäkkiä joka paikassa – miten irtoaa Alice Cooperilta Foxy Lady?

Mistähän mahtaa johtua, että Jimi Hendrix tulee tänään vastaan vähän joka paikassa? Justiinsa aamulla kerrottiin Dave Mustainen seikkailuista Hendrixin tuotannon kimpussa, ja heti perään maailman musiikkimediassa on ihmetelty Alice Cooperin ja John5:n yhteistä Foxy Lady -tulkintaa. Esitys nähtiin 26. helmikuuta, kun John5 esiintyi bändeineen Arizonan Mesassa.