Artisti: Jose Gonzalez

Minkä koossa häviää, sen sympaattisuudessa voittaa – Flow Festival Ljubljana 26.–28.6.2015, päivä 1

Tänä vuonna ensi kertaa järjestettävä Flow Festival Ljubljana vanhan tupakkatehtaan alueella hieman keskustan ulkopuolella on pienempi kuin suomalainen isosiskonsa, mutta minkä se koossa häviää, voittaa se sympaattisuudessaan.
Set-up on tuttu Helsingin kävijöille: tee-se-itse -penkkejä, tyynyjä ja kalusteita, erinomaisia visuaaleja, valoja, lamppuja ja lasereita, katutaidetta sekä graffitia – sitä kaikkea, mikä tekee Flow’sta Flow’n.
Flow avautuu erinomaisessa säässä: festivaalivieraita hellii auringonpaiste sekä 25 asteen lämpötila. Valtaosa…

Pehmeän soundin mestari palasi – Kuuntele José Gonzálesin albumi ennakkoon

Vuonna 2003 ilmestyneellä Veneer-debyytillä ihastuttanut ruotsalainen pehmofolklaulaja José Gonzáles julkaisee perjantaina kolmannen albuminsa Vestiges & Claws. Oli jo aikakin, sillä Josén edellinen pitkäsoitto In Our Nature ilmestyi vuonna 2007. Tässä välissä mies on toki tehnyt kaksi hienoa albumia astetta äänekkäämmän Junip-yhtyeensä kanssa. Albumiin pääsee tutustumaan ennakkoon Spotifyssa, soitin löytyy tuosta alta.Tiedotteen mukaan albumi on äänitetty Göteborgissa – puoliksi Svenska Grammofonin studiolla ja puoliksi Josen keittiössä. Tarkkakorvaisimmat…