Artisti: Kalevauva.fi

Kalevauva.fi iskee jälleen – nyt palataan lomilta töihin ja painetaan nöyränä sitä duunii

Maanmainio Kalevauva.fi ilahdutti kesän alussa kaikkia kesälomalaisia ihanalla/hirvittävällä Lomalle lompsis -tykittelyllään. Sosiaalisen median lomalatteuksia luetellut kappale sujahti näppärästi viraaliksi, joten on luontevaa, että orkesteri teki tuotokselle myös jatko-osan. Kuuntele aivan yhtä ihana/hirvittävä Sorvin ääreen -biisi yläpuolelta. Kappale näyttää tehdyn yhteistyössä Duunitori-palvelun kanssa.

Varoitus: Kalevauvan uusin tuotos saa rauhallisemmankin kaverin raivon partaalle ja ylikin

Ottaako some-ilmapiiri välillä päähän? Raivostuttaako sosiaaliseen mediaan vakiintunut kielenkäyttö? Saavako ”lomalle lompsis”, ”#siunattu”, ”moikkelis koikkelis” ja muut sutkautukset sinut näkemään punaista? Mikäli nyökyttelet kiivaasti, kannattaa olla varovainen tämän Kalevauvan uusimman tuotoksen kanssa. Kappaleeseen on nimittäin ängetty enemmän nettiheittoja kuin on terveydelle hyväksi. Kuuntele yläpuolelta, mikäli uskallat. Verkkotuottajan hermo kesti jonnekin toisen kertosäkeen tienoille.

Nyt Kalevauva esittää liikuttavan tutkielman aiheesta ”sohva haisee perseeltä”

Huomenta, arvon yleisö! Maailmaan ilmaantui eilen upouusi Kalevauva-biisi, ja tämä onkin huomattavan vakuuttavaa näyttöä. Internetin keskustelupalstoilta tekstinsä nappaava kaksikko on törmännyt tällä kertaa sydäntäsärkevään ilmiöön, jossa ihmisen istuma-alueen luontainen aromi tuppaa tarttua sohvaan. Vai onko se sittenkin toisin päin? Tämähän menee likipitäen filosofiseksi.

Oodi betonille, kalapuikkoviiksille ja yrmyille ihmisille: Kalevauva.fi teki uljaan kappaleen Kouvolasta

Kalevauva.fi-yhtyeen sävellyksellinen Suomen-kiertue on saapunut Kouvolaan. Aikaisemmin Vantaalle ja Jyväskylälle omat nimikkokappaleet tehnyt kaksikko esittelee nyt Kymenlaakson kaunottaren, jossa riittää betonia ja kalapuikkoviiksia – ainakin mikäli Vauva.fi-foorumin kirjoituksia on uskominen. Tarkasta uusi kappale yläpuolelta.