Artisti: Kauko Röyhkä & Riku Mattila

Kauko Röyhkä ja Riku Mattila jälleen yhdessä – tällä viikolla saadaan kuultavaksi uutta musiikkia

Iloisia uutisia kaikille Kauko Röyhkän ystäville! Röyhkä teki vanhan Narttu-aikojen aisaparinsa Riku Mattilan kanssa kaksi kiiteltyä levyä vuosina 2008 ja 2011, ja näistä varsinkin ensimmäinen kohosi monen kuulijan listalla Röyhkän kaikkien aikojen komeimpien tuotosten joukkoon. Nyt sarja on saamassa jatkoa, kun perjantaina 29. lokakuuta tulee julki osapuolten uusi Marraskuun kulkija -single.

Kauko Röyhkä & Narttu julkaisee livealbumin, katso video

Viime vuonna tapahtuneen Kauko Röyhkä & Narttu -yhtyeen paluu ei ole vielä kokonaan ohi. Kävi nimittäin niin, että maineikkaan bändin paluukeikat nauhoitettiin ja 8. syyskuuta ilmestyykin noin kahdeksankymmentä minuuttia pitkä Pois valoista -livetallenne.Maestro Röyhkä, Tommi Viksten (kitara), Jarmo Heikkinen (kitara), Heikki Tikka (rummut), Mats Huldén (basso) ja Pekka Gröhn (koskettimet) esittävät julkaisulla seuraavat biisit:Pois valoista Nivelet Lauralle Majavalakki Mieluummin vanha kuin aikuinen Kotikaupunkini Laulujen nainen Kovat pojat Crescendo Mainostaulujen…

Vuosiäänestys ja Soundin kriitikoiden suosikit 2011

Vuosi 2011 alkaa olla pulkassa. On siis aika pistää järjestykseen vuoden parhaat bändit, muusikot ja albumit. Soundin kriitikot sen jo tekivätkin, ja tulokset löytyvät lehdestä sekä tiivistettynä alta. Olemme koonneet lisäksi kriitikoiden henkilökohtaisia tärppilistoja vuoden 2011 kohokohtiin ja koostimme aiheesta myös Spotify-soittolistan.