Kauko Röyhkä ja Riku Mattila jälleen yhdessä – tällä viikolla saadaan kuultavaksi uutta musiikkia

25.10.2021 15:42

Iloisia uutisia kaikille Kauko Röyhkän ystäville! Röyhkä teki vanhan Narttu-aikojen aisaparinsa Riku Mattilan kanssa kaksi kiiteltyä levyä vuosina 2008 ja 2011, ja näistä varsinkin ensimmäinen kohosi monen kuulijan listalla Röyhkän kaikkien aikojen komeimpien tuotosten joukkoon. Nyt sarja on saamassa jatkoa, kun perjantaina 29. lokakuuta tulee julki osapuolten uusi Marraskuun kulkija -single.

Kappaleella ovat mukana sopraanosaksofonisti Jukka Perko, joka on muuten jälleen mies paikallaan, sekä taustalauluista vastaava Samae Koskinen. Single enteilee ensi vuonna ilmestyvää täysmittaista albumia.

”Riku halusi akustista kitaraa, ilmavaa sointia, melodiaa, svengiä. Marraskuun kulkija oli mukana jo edellisen levyn sessiossa kymmenen vuotta sitten, mutta homma jäi silloin kesken”, Röyhkä kertoo tiedotteessa.

”Monet uusista biiseistämme ovat luontoaiheisia. Tässä kipaleessa lauletaan syksystä, ehkä myös vertauskuvallisesti. Marko Timonen soitti rumpuja, Anssi Växby bassoa, Samae Koskinen lauloi taustat ja Jukka Perkolta saimme biisiin vielä hienon fonisoolon. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Ja lisää on luvassa.”

Lisää luettavaa