Noel Gallagherista on ”hulluutta”, että Guns N’ Roses nähdään Glastonburyn jättifestarin pääesiintyjänä – ”Oletteko tosissanne?”

22.6.2023 17:25

Parhaillaan käynnissä olevan  Glastonburyn viisipäiväisen jättifestivaalin pääesiintyjiksi buukattiin tänä vuonna muun muassa Wizkid, Queens of the Stone Age, Lana Del Rey, Arctic Monkeys, viimeisellä maailmankiertueellaan oleva Elton John sekä Guns N’ Roses. Entisen Oasis-kitaristi Noel Gallagherin mielestä on erittäin kummallista, että kaikista bändeistä juuri Guns N’ Rosesille on annettu pääesiintyjäslotti.

”[Kun kuulin siitä], ajattelin, että ’Mitä? Oletteko tosissanne? Sehän on ihan typerää paskaa’. Kun miettii kaikkia niitä brittiläisiä artisteja, jotka ovat julkaisseet levyjä viimeisen vuoden aikana, on silkkaa hulluutta, että Guns N’ Roses on otettu lauantain pääesiintyjäksi”, Gallagher laukoo Daily Starin Wired-kolumnissa, josta on uutisoinut muun muassa Rolling Stone.

Kesäkuun alussa High Flying Birds -yhtyeineen uuden Council Skies -pitkäsoiton julkaissut Gallagher ei itse esiinny tänä vuonna Glastonburyssä ollenkaan vaan kiertää parhaillaan Pohjois-Amerikkaa Garbagen matkassa.

”Olisi ollut viisasta soittaa Glastonburyssa tänä vuonna, mutta olin siellä viime vuonna. Minut oli buukattu sinne 2020, mutta esiintymistä lykättiin [koronan vuoksi]. Aina tulee seuraava vuosi, jolloin palata Glastonburyyn – en minä ole katoamassa minnekään”, Gallagher toteaa.

”Pandemian takia bändi ei ole soittanut yhdessä pitkään aikaan, joten kiertäminen tuntuu todella nautinnolliselta.”

Lisää luettavaa