Artisti: The Prodigy

The Prodigy -laulajan kuolinsyy varmistui – tuo surullisia mielleyhtymiä Chris Cornelliin ja Chester Benningtoniin

Viime viikon alussa saimme lukea shokeeravia uutisia The Prodigyn Keith Flintin yllättävästä kuolemasta. Pian ensimmäisten raporttien tultua julki, edesmenneen laulajan yhtyetoveri Liam Howlett lisäsi järkytystä entisestään kirjoittamalla yhtyeen Instagram-tilillä Flintin tehneen itsemurhan. Nyt valmistunut kuolinsyytutkijan raportti vahvistaa Howlettin päivityksen paikkansapitävyyden.

”Kun olen valmis, tapan itseni” – Keith Flintin vanha haastattelu on kylmäävää luettavaa

The Prodigyn edesmennyt Keith Flint hallitsee nyt kaikkea musiikkimediaa, kun yleisö yrittää ymmärtää, mikä ajoi artistin itsemurhaan. Nyt katseet ovat kääntyneet vuonna 2015 FHM-lehdessä julkaistuun haastatteluun, jossa Flint kertoi päihdeongelmistaan, kovasta lapsuudestaan sekä ajatuksiaan kuolemasta.

Johnny Rotten järkyttyi Keith Flintin kuolemasta: ”Kukaan ei rakastanut häntä ja hänet jätettiin yksin”

The Prodigy -keulakuva Keith Flintin kuolema on järkyttänyt koko musiikkikenttää. Kuolinuutisen jälkimainingeissa kymmenet artistit ovat julkaisseet hyvästijättöviestejä ja useat suomalaisetkin musiikkialan ihmiset ovat muistelleet, miten asiallinen tyyppi Flint oli. Vainajista harvoin puhutaan pahaa, mutta Flintin poismeno on saanut monet tavallistakin enemmän tolaltaan.