The Prodigyn Keith Flintin verestä löytyi useita eri päihteitä – laulajan kuolemaan johtaneet tapahtumat edelleen epäselviä

AOP

Maaliskuussa menehtyneen The Prodigy -laulaja Keith Flintin ruumiinavauksessa on paljastunut, että mies oli nauttinut ennen kuolemaansa useampiakin eri päihteitä.

BBC:n mukaan Essexin vanhempi kuolinsyytutkija Caroline Beasley-Murray kertoo, että Flintin verestä löytyi sekä kokaiinia, alkoholia että kodeiinia. Laulajan virallinen kuolinsyy on myös toistaiseksi jätetty avoimeksi miehen itsemurhan puolesta puhuvan todistusaineiston puutteessa. Sama epävarmuus koskee myös onnettomuuden mahdollisuutta.

”Emme saa koskaan tietää, mitä hänen mielessään liikkui tuona päivänä”, Beasley-Murray kommentoi. ”Olen ottanut itsemurhan huomioon. Tehdäkseni siitä virallista, minun täytyisi selvittää tarpeellisella todennäköisyydellä, että herra Flint sai ajatuksen ja toimi tietäen, että hänen tekonsa tulisivat riistämään hänen henkensä. Otettuani kaikki vallitsevat olosuhteet huomioon, en ole löytänyt tarpeeksi todisteita sen puolesta.”

Flintin kuolinsyystä pidetään täysimittainen kuuleminen 23. päivä heinäkuuta, jolloin kuolinsyy on ilmeisesti tarkoitus virallistaa.

The Prodigy jakoi aiemmin koskettavan viestin kaikille mielenterveysongelmien kanssa kamppaileville. Voit käydä lukemassa sen täältä.