Artisti: Till Lindemann

Till Lindemann ja Richard Kruspe häröilevät jälleen yhdessä – Rammstein-miehet suuntaavat nyt avaruuteen asti

Rammsteinin kitaristi Richard Kruspe on puuhannut korona-aikana innokkaasti Emigrate-sivuprojektinsa kimpussa. Yhtyeen uusin albumi The Persistence of Memory tuli julki marraskuun alussa, ja levyllä on mukana eräs huomionarvoinen esitys: uusi versio Elviksen koko maailmalle tutuksi tekemästä Always on My Mind -balladista. Laulajaksi tälle coverille on pyydetty Kruspen Rammstein-aseveljeä Till Lindemannia. Melko saksalaishenkinen spektaakkeli biisistä sitten tulikin!

Millainen tyyppi se Rammstein-johtaja on? Lindemann-yhteistyön lopettanut Peter Tägtgren valottaa asiaa

Peter Tägtgren saa nyt vastata tämän tästä kysymyksiin siitä, mitä Lindemann-yhtyeessä oikein tapahtui vuonna 2020. Tägtgrenin ja Till Lindemannin yhteinen projekti lähti aikanaan liikkeelle selvästi innostuneessa ilmapiirissä, mutta bändin viimeisimmällä kiertueella homma lähti johonkin sellaiseen suuntaan, mistä Tägtgren ei ollut lainkaan innoissaan. ”Se ei ollut minun juttuni ollenkaan. Ja siksi emme soita enää yhdessä. Till voi tästedes tehdä omaa juttuaan ja minä jatkan omaani”, Tägtgren kommentoi asiaa viime kesänä I Ask No One -podcastin…

Till Lindemann jälleen tositoimissa – varoitus: tämä ei ole lapsille sopivaa nähtävää

Rammsteinin Till Lindemannilla ei ainakaan käy aika pitkäksi. Omien soolohommiensa lisäksi mies ehtii vierailemaan muiden artistien levyillä, ja viimeisimmäksi möreä-ääninen baritoni on laulaa dueton ranskalaisen Zazin kanssa Le Jardin Des Larmes -kappaleessa. Suomeksi biisin nimi on kutakuinkin Kyynelten puutarha, ja sen sanoitukset ovat Lindemannin käsialaa.