Artisti: Trent Reznor

Ahdistavien ja outojen äänimaisemien mestarit yhdessä: Trent Reznor ja Danny Elfman julkaisivat jälleen yhteisen biisin

Danny Elfman on tehnyt urallaan musiikkia Tim Burtonin Batman-elokuviin, Painajainen ennen joulua -musikaaliin ja kymmeniin muihin produktioihin. Trent Reznor on puolestaan tehtaillut klassikkolevyjä Nine Inch Nailsin kanssa ja pokannut hännkin pari Oscaria elokuvamusiikistaan. Kun nämä kaksi kovanaamaa yhdistävät voimansa, on siinä ainesta varsin huomionarvoiseen toimitukseen.

”En ole nainen, olen jumala”, ilmoittaa Halsey – Nine Inch Nailsin vaikutus kuuluu uuden videobiisin tuotannossa

Elektropop-artisti Halsey pestasi uusimman If I Can’t Have Love, I Want Power -albuminsa tuottajiksi Nine Inch Nailsin Trent Reznorin ja Atticus Rossin, ja tämä kyllä kuuluu aika selvästi lopputuloksessa. Halsey esitteli juuri musiikkivideon jämäkästi nimettyyn I’m Not a Woman, I’m a God -biisiinsä, joten perehdy tähän tuotokseen alempana, niin havaitset asian kyllä itsekin. Hyvä kappale joka tapauksessa, olivat vaikutteet mitä hyvänsä!

Marilyn Mansonin vanha ystävä ja vihamies Trent Reznor kommentoi tuoretta kohua

Nine Inch Nails -johtaja Trent Reznorilla ja Marilyn Mansonilla on melkoisen vaiherikas historia. Ensin he olivat 1990-luvulla yhteistyökumppanit ja kaverukset, kun Reznor kiinnitti Mansonin yhtyeen Nothing-levymerkilleen ja toimi yhtenä Antichrist Superstar -menestyslevyn (1996) tuottajista. Ajan mittaan Reznorin ja Mansonin välit kuitenkin tulehtuivat, ja viimeistään David Lynchin Lost Highway -elokuvan (1997) aikaan ne rikkoutuivat tyystin. Molemmat muusikot halusivat päästä työskentelemään kulttiohjaajan kanssa, ja Manson koki Reznorin vieneen soundtrack-tuottajan pestin…