Artisti: U.D.O.

Beast in Blackin Kasperi Heikkinen vastaa Udo Dirkschneiderin syytöksiin: ”Onhan tuo surullista toimintaa”

Uutisoimme aikaisemmin tänään, miten laulajasuuruus Udo Dirkschneider lausui Metal Forces -lehden haastattelussa happamia sanoja entisestä yhtyetoveristaan, nykyään Beast in Blackissä soittavasta Kasperi Heikkisestä. Heikkinen soitti Udon bändissä vuosina 2013–17.

Udo Dirkschneider paljastaa, että olisi saattanut harkita AC/DC:n laulajan pestiä, mikäli vain moista olisi miehelle tarjottu

Entinen Accept-nokkamies ja nykyisin U.D.O:n keulilla laulajan virkaa toimittava Udo Dirkschneider tekee jonkinasteisen jossitteluennätyksen MetalTalkille myöntämässään haastattelussa. Mies nimittäin kertoo, että olisi saattanut vakavasti harkita Brian Johnsonin korvaamista AC/DC:ssä, mikäli häntä vain olisi hommiin kysytty.

Sillanpää, Popeda, CMX, Robin ja monet muut mukana hyväntekeväisyydessä – Huuda itsellesi signeerattu valokuvataulu

”Huuda harkiten”, totesi Jarkko Martikainen YUP:n toisella, samannimisellä levyllä. Tässä huutokaupassa voi ja kannattaa huutaa kuitenkin vaikka hetken mielijohteesta, sillä tuotot menevät erittäin hyvään tarkoitukseen.

Entisellä Accept-keulakuvalla rajut syytökset vanhaa yhtyettään kohtaan

Decadent-albuminsa julkaisuun valmistautuvalla Udo Dirkschneiderilla ei ole kovin lämmintä sanottavaa vanhan bändinsä Acceptin nykykunnosta.- Kävin katsomassa Acceptia Hampurissa ja täytyy myöntää, että olin pettynyt. Pelissä ei ollut minkäänlaista fiilistä. He soittivat ihan hyvin, mutta missä oli tunne? Tuntui kuin olisin katsonut konetta – hoidetaan homma alta pois ja mennään eteenpäin, laulaja sanoo Lokaos Rock Show’n haastattelussa.Entä mitä Dirkschneider ajattelee hänet korvanneesta Mark Tornillosta?- Hän on hyvä solisti, mutta hän…