Sillanpää, Popeda, CMX, Robin ja monet muut mukana hyväntekeväisyydessä – Huuda itsellesi signeerattu valokuvataulu

3.9.2015 10:39

”Huuda harkiten”, totesi Jarkko Martikainen YUP:n toisella, samannimisellä levyllä. Tässä huutokaupassa voi ja kannattaa huutaa kuitenkin vaikka hetken mielijohteesta, sillä tuotot menevät erittäin hyvään tarkoitukseen.

Hyväntekeväisyysvalokuvanäyttely-2015 on projekti, jossa joukko – tarkalleen ottaen yhteensä 52 – eturivin artistia tai bändiä on ikuistettu uniikiksi valokuvatauluksi. Jokainen taulu on myös artistin itsensä signeeraama. Huutokaupan tuotto menee lyhentämättömänä uuden lastensairaalan keräykseen.

Projektissa on mukana pääasiassa kotimaisia tähtiartisteja kuten Jari Sillanpää (jonka taulusta on tätä kirjoittaessa huudettu 300 euroa), Popeda, Suvi Teräsniska, Sonata Arctica, Michael Monroe, CMX, Robin, Anssi Kela, Eva & Manu ja Pariisin Kevät, vain muutamia mainitakseni. Mukana on myös pari ulkomaanaktia: Anneke Van Giersbergen (The Gathering, Devin Townsend Project) ja U.D.O.

Hintahaitari on tällä hetkellä parista kymmenestä eurosta muutamiin satasiin. Huudot sulkeutuvat 15. syyskuuta kello 12.

Niin joo, onhan myös alussa mainitun Jarkko Martikaisen taulukin kaupan. Taulun numero 47 hinta on tällä hetkellä 115 euroa.

 

Lisää luettavaa