Artisti: Ursus Factory

Arvio: Tavastia-dokumentti kertoo monta tärkeää tarinaa

Alkuvuodesta ensi-iltansa saanut ja parhaillaan Yle Areenassa näkyvä Sitten ajat muuttuivat -dokumentti kertoo tarinan Tavastia-klubin 50 ensimmäisestä toimintavuodesta. Samalla Antti Kuivalaisen ohjaama, hallitusti kerrottu dokumentti kertoo monta muutakin kiinnostavaa tarinaa. Se on kertomus suomalaisen nuoriso- ja musiikkikulttuurin – tai laajemminkin yhteiskuntamme – kehityksestä ja kansainvälistymisestä. Olosuhteiden pakosta se on myös tarina koronavuosista, ja toki sen sisällä kulkee monien keskeisten artistien tarinat.

Livemusiikin ja ihmisten täyttämä kaupunki – Lost In Music 2021 sanoin ja kuvin, osa 1

Viime viikon lopulla juhlittiin rajoituksista vapautuneella Tampereella Lost In Music -kaupunkifestaria onnellisissa merkeissä. Soundi teki yhteistyötä Voionmaan koulutuskeskuksen journalistilinjan opiskelijoiden kanssa. Opiskelijat levittäytyivät Tampereen klubeille ja raportoivat kokemastaan sanoin ja kuvin. Tässä tunnelmia ensimmäiseltä festaripäivältä, torstailta 7.10.

Tampereen keskustassa järjestetään loppukesästä uusi Festivaali – Esiintyjät julki

Vaihtoehtoisen musiikkitapahtuman valttikortteja ovat ajankohtainen ohjelmisto, luonnonkaunis ympäristö sekä pienpanimoiden tuotteisiin keskittyvä tarjonta paikallista ruokakulttuuria unohtamatta.