Ahdistaako yhteiskunnallinen ilmapiiri ja tunkkainen nettikeskustelu? Vaihda taajuutta ja kuuntele uusi Kynnet-biisi!

https://www.youtube.com/watch?v=G7d91tOe-tc

Soundin verkkotuottaja haluaa nyt henkilökohtaisesti kiittää Kynnet-yhtyettä. Kun tässä viime päivät on taas alkanut koto-Suomen ja koko maailman meininki tuntua hivenen ummehtuneelta – syitä tähän voi kukin etsiä vaikka Hesarin etusivulta ja kommenttipalstoilta – on virkistävää päästä pakenemaan hetkeksi konstailemattoman kitarapoprockin pariin. Vielä on kesää jäljellä!

Kynnet siis julkaisee toisen albuminsa Vähän välittää lokakuun puolivälissä, ja julkaisijana toimii nykyään Svart Records. Tiedote kertoo, että luvassa on ”edellisen albumin tapaan hieman kulmikkaita, turhasta krumeluurista riisuttuja ja tarttuvia pop-ralleja, joita voi helposti tapailla yhtyeen keikoilla, pellon laidassa, ratikassa tai matkalla täyttämään lasia kantakuppilassaan”.

Levyn ensimmäisen näytekappaleen video saa juuri nyt ensi-iltansa Soundin sivuilla. Raaputa kaljatuoppiin on orkesterin mukaan kunnianosoitus nuoruudelle ja viattomuuden ajalle, joka on ohi, mutta kaihertaa yhä biisintekijä Tannerin mieltä.

Raaputa kaljatuoppiin on kaihoisa rakkauslaulu menneiden aikojen kotihipoille, mutta nyt viattomat muistot muhinoinnista vaatekomerossa, hitaan tanssinumeron soidessa, valuvat samassa hetkessä kaatosateen mukana tuopinraatojen pinnoittamalle asfaltille”, Teksti-TV 666:stakin tuttu Teemu Tanner kertoo tiedotteessa.

Kynnet keikkailee loppuvuodesta seuraavasti:
2.11. Turku, Dynamo
3.11. Pori, Monttu
9.11. Helsinki, Väinö Kallio
10.11. Lahti, Torvi
15.11. Kuopio, Henry’s Pub
16.11. Oulu, 45 Special
17.11. Rovaniemi, Grande
22.11. Jyväskylä, Lutakko
24.11. Kouvola, Bar Downtown