Avaruusrockia, psykedeliaa ja hopeisten vuorten hehkua – ennakkokuuntelussa Polymoonin Caterpillars of Creation

Oletko valmis nousemaan olemassaolon seuraavalle tasolle? Tamperelainen Polymoon ainakin haluaisi viedä sinut sinne. Svart Recordsille kiinnitetyn orkesterin pitkäsoitto Caterpillars of Creation julkaistaan 4. syyskuuta, mutta Soundin lukijat voivat tarkastaa levyn ennakkoon jo nyt. Kuuntele yläpuolelta.

Polymoon on saanut ystäviä muun muassa Oranssi Pazuzu -kokoonpanosta. Pazuzun laulaja-kitaristi Juho “Jun-His” Vanhanen kuvailee tiedotteessa yhtyettä suorastaan uuden psykedeelisen rockin airueeksi. ”Polymoonin rikas ja värikäs äänipaletti sisältää raikkaita ja intohimoisia oivalluksia, jotka saavat kuuntelijan ajattelemaan päiviä, jolloin musiikista pystyi kuulemaan vallankumouksen äänen. Ja en tarkoita vallankumousta nostalgisessa mielessä, vaan sitä, että jotain mullistavaa tapahtuu juuri tässä ja nyt”, Vanhanen kirjoittaa.

Viikko sitten ilmestyneessä Soundi-lehdessä levyä puolestaan kehutaan neljän tähden edestä: ”Draaman kaaret ovat pitkiä ja polveilevia, ja jo aloituskappaleen aikana kuljetaan hippeilystä fuzz-särön täyteisen rokkijamittelun kautta tunnelmalliseen ja kosmiseen trippailuun.”

Polymoon tekee debyyttilevynsä myötä myös keikkoja eri puolilla Suomea. Ensi alkuun bändin voi nähdä 4. syyskuuta Seinäjoen Bar 15:ssä. Katso orkesterin kaikki esiintymiset täältä.

Polymoon